- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.758
- 60
Bu nasıl yasak anlayan varsa banada anlatsın.Her yer insan kaynıyor hemsom,her yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl yasak anlayan varsa banada anlatsın.Her yer insan kaynıyor hemsom,her yer
Ben cikmadigim icin anlatamam ablaBu nasıl yasak anlayan varsa banada anlatsın.
Heykele ciktim isim vardi,nasil indim bilemedim Fomara,Çarsi her yer dolu yaVallahamiii eeee sende onlardan birimisin yoksa
Herkes kol kola yasak falan goremedim benBu nasıl yasak anlayan varsa banada anlatsın.
Haberlerde dedi istanbul bursa gene kirmızilara bürünmüş diyeHeykele ciktim isim vardi,nasil indim bilemedim Fomara,Çarsi her yer dolu ya
Yaş sınırı ihlal resmen,hafta sonu ble marlet ayağına insanlar deniz kenarına hücum ediyorlar.Ben cikmadigim icin anlatamam abla
Allah iyilik versin ablacım şükür bende iyiyim ❤İyiyim kuzum sağol sen nasılsın
Aynen yasak filan hikaye resmen.Herkes kol kola yasak falan goremedim ben
İstanbul alarm veriyıor gene .Haberlerde dedi istanbul bursa gene kirmızilara bürünmüş diye
Hic sasirmam ,balık hafizasi var millette ,mesafe sıfır. Maske sadece ama o nereye kadar koruyacakHaberlerde dedi istanbul bursa gene kirmızilara bürünmüş diye
Hep iyi ol kuzum benimAllah iyilik versin ablacım şükür bende iyiyim ❤
Bilmem ne sandımSen beni ne sandinn
Yani,gözümle gördüm, kimse kimseden çekinmiyorAynen yasak filan hikaye resmen.
İstanbul alarm veriyıor gene .
Abla minibuslerde cocuklarin karti karalistede diyo gecmiyo ama normal kartla gene gidiyolar gecen disciye gittik mecbur kart basmadi sasirdik kaldik biz gitmedigimiz icin bilmiyoruz valla ne oluyo disarda yollari unutmusumYaş sınırı ihlal resmen,hafta sonu ble marlet ayağına insanlar deniz kenarına hücum ediyorlar.
Aretimle aranızda ne varBilmem ne sandım
Koruma filan yok artık artışlar başladı geneHic sasirmam ,balık hafizasi var millette ,mesafe sıfır. Maske sadece ama o nereye kadar koruyacak
Kurunun yaninda yanacağız yineKoruma filan yok artık artışlar başladı gene
Amin ablacım hepimiz inşallahHep iyi ol kuzum benim
Tamda azalmiskenKoruma filan yok artık artışlar başladı gene
Hava bozsa da tikilsalar eveTamda azalmisken
Pazar günü motora binmişler kesin sevgiliydi bunlar.Yani,gözümle gördüm, kimse kimseden çekinmiyor
Çıkma bencede dışarıya milletin umurunda bile değil artık.Abla minibuslerde cocuklarin karti karalistede diyo gecmiyo ama normal kartla gene gidiyolar gecen disciye gittik mecbur kart basmadi sasirdik kaldik biz gitmedigimiz icin bilmiyoruz valla ne oluyo disarda yollari unutmusum