- 28 Haziran 2011
- 59.333
- 149.723
Allah razı olsun kuzumüç aylar niyetine allah kabul ederse ınşTeşekkür ederim canım amin inşallah ,aa ne güzel Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kuzumüç aylar niyetine allah kabul ederse ınşTeşekkür ederim canım amin inşallah ,aa ne güzel Allah kabul etsin inşallah
Saldigimiz çok belli oluyo zaten baksana panpaSala sala ne hale geldik
Napak kanka hayat bizi buralara sürüklediSaldigimiz çok belli oluyo zaten baksana panpa
Sorma, gene senin dediğin olduNapak kanka hayat bizi buralara sürükledi
Biliyom da konuşuyom kankaSorma, gene senin dediğin oldu
Üçüncüde ben bu oyunu bozarım kanka şimdi sen düşünBiliyom da konuşuyom kanka
Bi tırstım şimdi kanka sen al yürü ben sevinirim kendim almış gibiÜçüncüde ben bu oyunu bozarım kanka şimdi sen düşün
Yok öyle bişey sende✌ yarın hazırlanmaya başlıyoruzBi tırstım şimdi kanka sen al yürü ben sevinirim kendim almış gibi
Ne çıkarcan bu sefer bakalım birinciliğe oyna kankaYok öyle bişey sende✌ yarın hazırlanmaya başlıyoruz
Anca dibi sıyırmaya gelirim ya nolacadiNe çıkarcan bu sefer bakalım birinciliğe oyna kanka
Bize de o yakışır zatenAnca dibi sıyırmaya gelirim ya nolacadi
Bir gün kiracaz zincirleri nevoş bile şaşıracakBize de o yakışır zaten
Hadiiii biz mi kız dur bi inanamadımBir gün kiracaz zincirleri nevoş bile şaşıracak
Vardım kuzum ama yok say sen yine bir halt olmadıBebis ya sen varmiydin yarismada
Hoşgeldin kuzum oh gozunaydinMerabayin kizlaraylar suren karantinden sonra bu sabah oglanlari krese sutladim da geldimyine kapanacak diyolar ama olsun ne kadar gitseler kardir bana
Nabiyonuz bea nasilsiniz ozledim sizi
Nevreste nin pesine dustum buralara geldimdu bakayim bana uygun bi seyler var mi?nevo aff maff diyolardi var mi oyle bi sey 3 kez kazanip tekrar kazanmak isteyen yuzsuzler icin
Gönaydın yavrumMerabayin kizlaraylar suren karantinden sonra bu sabah oglanlari krese sutladim da geldimyine kapanacak diyolar ama olsun ne kadar gitseler kardir bana
Nabiyonuz bea nasilsiniz ozledim sizi
Nevreste nin pesine dustum buralara geldimdu bakayim bana uygun bi seyler var mi?nevo aff maff diyolardi var mi oyle bi sey 3 kez kazanip tekrar kazanmak isteyen yuzsuzler icin