Kendi kendine takılsın o boşverdik zatenBizde diyoruz ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi kendine takılsın o boşverdik zatenBizde diyoruz ama
Allah allah iyi geliştirmiş kendiniZonklama gibi mi nenim ki sanki sıcak buhar değmiş gibi yanıyor dizler
Her an yatakta dönerken koltuktan kalkarken bişey e uzandigimda her an yanımda
Bol kazançlar olsunİçemzsem içme yaaa bu gazozu içipte kazanmayan kalmadı ne diyorsun sen hehey
1.6575 misin boyun kaç
İçten ağrıyor sankiKatlayamıyorum.İlla ayağımı uzatacağımZonklama gibi mi nenim ki sanki sıcak buhar değmiş gibi yanıyor dizler
Her an yatakta dönerken koltuktan kalkarken bişey e uzandigimda her an yanımda
Bence gelistirememis ondan böyleAllah allah iyi geliştirmiş kendini
Ben ikram etmesem siz istiyorsunuzBizde diyoruz ama
Benimde ilk içten başladı sonra diz kapağının iç kısmında gamze diyorlar ya orası gece boyu uyutmuyordu ilaçlarla bitkisel şeylerle biraz geçti ama bu seferde çıt kit kat kurt kutluyorİçten ağrıyor sankiKatlayamıyorum.İlla ayağımı uzatacağım
Bence gelistirememis ondan böyle
Aynı sayılırız.Kilomuzda aynı o zamanBen 69 a razıyım.5-6 kilo vermem lazım
Sen daha zayıf duruyorsun sankiAynı sayılırız.Kilomuzda aynı o zamanBen 69 a razıyım.5-6 kilo vermem lazım
O sesler bende yıllardır var.Mesela leslie yaptığımda çıkan seslerBenimde ilk içten başladı sonra diz kapağının iç kısmında gamze diyorlar ya orası gece boyu uyutmuyordu ilaçlarla bitkisel şeylerle biraz geçti ama bu seferde çıt kit kat kurt kutluyor
Ben kilomu göstermiyorum.65 olunca çok zayıf oluyorum.Sen daha zayıf duruyorsun sanki
Ben bacak rahatlasin diye topuğu popoya deydiriyordum geçen doktora anlatırken doktor dedi heh işte onu yapmayacaksinO sesler bende yıllardır car.Mesela leslie yaptığımda çıkan sesler
Biraz rahatlasak bende giderimBen bacak rahatlasin diye topuğu popoya deydiriyordum geçen doktora anlatırken doktor dedi heh işte onu yapmayacaksin
Sen çok fitsin hiç uğraşma bence beni gören çok zayiflamissin diyor halbuki eski kiloma döndüm en zayıf halime değil yaniBen kilomu göstermiyorum.65 olunca çok zayıf oluyorum.
En az 69 olmam lazımBu bana fazla geliyorSen çok fitsin hiç uğraşma bence beni gören çok zayiflamissin diyor halbuki eski kiloma döndüm en zayıf halime değil yani
Ben bu kadar gitme ile kapmadiysam daha bişey olmaz haftada bir ya kan veriyorum ya mr geçen mr cihazın içinde korona aklıma geldi devlet hastanesi oluncaBiraz rahatlasak bende giderim
İnsallaj oluruz o zaman bende uğraşıyorum bu ara yürüyebilsem daha iyi olacak da yurutmuyor bacakEn az 69 olmam lazımBu bana fazla geliyor
Benimde kemiklerm iriBen kilomu göstermiyorum.65 olunca çok zayıf oluyorum.