Düşürebiliyorsan düşürSende hemen kanıyorsun bana seni ava düşürmek cok basit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşürebiliyorsan düşürSende hemen kanıyorsun bana seni ava düşürmek cok basit
Çay,kahvede şeker kullanmıyorum.Ama tatlı severim.Yarından itibaren kesiyorumBaşla abla ben şekersiz duramıyom ya sinir oluyorum
Ders çalışıyor@Nana kökten gitmiş
Editördün en son güvenlik görevlisi mi yaptılar seniBen onun korumasıyım,yakalayamazsın
Ablam arkamda bana bi şey olmazBen onun korumasıyım,yakalayamazsın
Bir ara gelmisti dayanamadı dedim ama yine gitmişDers çalışıyor
Ağrıyor canım 2-3gündür sağ bacağımın ağrısı arttıNevreste senin dizler nasıl oldu
Yaşlılıktan sızlıyor normal merak etmeyinNevreste senin dizler nasıl oldu
Aynen bende çay-kahvede kullanmıyorum ama tatlı manyağıyım yani tatlı yememin sınırı yokÇay,kahvede şeker kullanmıyorum.Ama tatlı severim.Yarından itibaren kesiyorum
Aynen arkandayımAblam arkamda bana bi şey olmaz
Pandemi falan deme benim gibi olmasın neler neler çıkıyor bak şimdi benim başımaAğrıyor canım 2-3gündür sağ bacağımın ağrısı arttı
Ben görmedim geldiğiniBir ara gelmisti dayanamadı dedim ama yine gitmiş
He sen oyle san o yokken kıstırırım seniAblam arkamda bana bi şey olmaz
DurduralımAynen benden çay-kahvede kullanmıyorum ama tatlı manyağıyım yani tatlı yememin sınırı yok
Böyle olmadı gömseydinYaşlılıktan sızlıyor normal merak etmeyin
Benim covid sonrası olduPandemi falan deme benim gibi olmasın neler neler çıkıyor bak şimdi benim başıma
Açıktı hesabı hatta onun duvarına yazmıştım hangi gündü hatırlamıyorumBen görmedim geldiğini
Allah AllahAçıktı hesabı hatta onun duvarına yazmıştım hangi gündü hatırlamıyorum
Bana da Ablam diyor bence sen covid gecirdin ama ben hiç oksurmedim kiBenim covid sonrası oldu