- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Köy okulu biz köyde oturuyoruz bayorda çayırda..2 sene koleje gitti ama pandemi dolayısıyla devlet okuluna verdim..şuan devlet okulunda..Özel okul galiba devlet okulları 1 Mart 'ta açılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köy okulu biz köyde oturuyoruz bayorda çayırda..2 sene koleje gitti ama pandemi dolayısıyla devlet okuluna verdim..şuan devlet okulunda..Özel okul galiba devlet okulları 1 Mart 'ta açılacak
Sen gidince geliyorlarherkeste uyudu yakalayacak av yok
Evet köydeyimHabibte köyde o zaman
Yolla gitsin canım sizin oralar iyidirKöy okulu biz köyde oturuyoruz bayorda çayırda..2 sene koleje gitti ama pandemi dolayısıyla devlet okuluna verdim..şuan devlet okulunda..
Benim cazibeme dayanamyorlarda ondanSen gidince geliyorlar
Herkesi kaçırıyor gazozuylaSen gidince geliyorlar
28 kişi sınıflar gönderecegim yeterinxe beynim şiştiYolla gitsin canım sizin oralar iyidir
Senden kaçıyorlarBenim cazibeme dayanamyorlarda ondan
Sende alırmısın sen kacarsın ben kovalarımHerkesi kaçırıyor gazozuyla
Allah'a emanet olsun28 kişi sınıflar gönderecegim yeterinxe beynim şişti
Bende önceden koydeydim sonra da merkeze bağladılar genişledi buralar insan yüzü gormeye basladik ..şimdi herif kuş uçmaz kervan geçmez bir yere ev yapalım diyorEvet köydeyim
Ben alırımSende alırmısın sen kacarsın ben kovalarım
Sağol nevoş nenesi aayy aman teyzesiAllah'a emanet olsun
Ne güzel bizim sınıf 36 kişi28 kişi sınıflar gönderecegim yeterinxe beynim şişti
Yok ben şekerli içecekler tüketmiyorum bi nescafen varsa alıyımSende alırmısın sen kacarsın ben kovalarım
Valla ben cok seviyorum buraları ben şehirde büyüdüm..ama yılanlar dolu burdan gidesim varBende önceden koydeydim sonra da merkeze bağladılar genişledi buralar insan yüzü gormeye basladik ..şimdi herif kuş uçmaz kervan geçmez bir yere ev yapalım diyor
Benim oğlumun sınıfıda 29 kişi ama açılmazSağol nevoş nenesi aayy aman teyzesi
Estağfurullah canım benimDaha yenisin hepsini öğreneceksin inşaallah
Biz hemen mi öğrendik sanki
Evet bazen iyi diyorum buralar da hemde cok yakın serviste yokNe güzel bizim sınıf 36 kişi