- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bak bu iyi fikirYok ben şekerli içecekler tüketmiyorum bi nescafen varsa alıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu iyi fikirYok ben şekerli içecekler tüketmiyorum bi nescafen varsa alıyım
Yılanlar mı neresi orası habibiValla ben cok seviyorum buraları ben şehirde büyüdüm..ama yılanlar dolu burdan gidesim var
Bazen hiç agzınızın tadını bilmiyorsunuz sizinle birşey yapılmazYok ben şekerli içecekler tüketmiyorum bi nescafen varsa alıyım
O yılanlar her yerde bee koydu şehirdi tinlamiyorValla ben cok seviyorum buraları ben şehirde büyüdüm..ama yılanlar dolu burdan gidesim var
Diyetteyiz abla içemiyoz napalımBak bu iyi fikir
Hahahahahah valla iki ayaklı bunlarYılanlar mı neresi orası habibi
Sahici yılan değilYılanlar mı neresi orası habibi
Bende yarın başlayacağımDiyetteyiz abla içemiyoz napalım
Ağzımızın tadı bozuk bizimBazen hiç agzınızın tadını bilmiyorsunuz sizinle birşey yapılmaz
Evet yavrum işte kaderimiz bu yılanlara egitim vermek olacak profilime yılan egitmeni yazayımO yılanlar her yerde bee koydu şehirdi tinlamiyor
Egitebiliyorsan amennaEvet yavrum işte kaderimiz bu yılanlara egitim vermek olacak profilime yılan egitmeni yazayım
Bende gerçek yılan anladım yahu o iki ayaklılardan her yerde var boşverHahahahahah valla iki ayaklı bunlar
Sende hemen kanıyorsun bana seni ava düşürmek cok basitBende gerçek yılan anladım yahu o iki ayaklılardan her yerde var boşver
Başla abla ben şekersiz duramıyom ya sinir oluyorumBende yarın başlayacağım
Ben onun korumasıyım,yakalayamazsınSende hemen kanıyorsun bana seni ava düşürmek cok basit