Hıııı öyle olur belkide haklısın , ama pınarlarsa bence bi kart gibi bişeye kota yüklenir 1 yıl tanımlanır oyle alınır heralde dimi bi bilgin var mı bu mantıklı geldi banaYok 12 kişiye toplu gönderilir diyorumAynı anda şimdi değil belkide
İlginçmişGönül gözüm kapalı bilerek nevosa yeniliyorum
AretimÜst katta kimse yok
12 taneyıde bıtıremem ki ben eşim asla peynır ve süt ürünleri bısey yemıyor benımKız pariko 12 tane gelirse hemen biter zaten ona buna dağıtmak için 100 tane falan gelmesi lazım
Uzun zamandır yoktum,geçeyim birazJenna aşkom bizi geçmiş
Hiç bilgim yok canımHıııı öyle olur belkide haklısın , ama pınarlarsa bence bi kart gibi bişeye kota yüklenir 1 yıl tanımlanır oyle alınır heralde dimi bi bilgin var mı bu mantıklı geldi bana
Aretim hosgeldinAretim
Sen otur ye12 taneyıde bıtıremem ki ben eşim asla peynır ve süt ürünleri bısey yemıyor benım
Hadi bakalımHiç bilgim yok canımBen hediye kısmı ile ilgilenmiyorum. Gelince göreceğiz
Sagol askomAynen aşkom yakışır
Yaaa yaa bitireyımde tam yaglı peynırı sabaha 2 kilo fazlayla uyanayımSen otur yenolcak onun bi kutusu zaten bi oturuşta bitiriyom ben onu
Hoşbuldum aretim uyumuşum birazAretim hosgeldin
İyi olmuş aretim,dinlenmissindirHoşbuldum aretim uyumuşum biraz
Kız sendeYaaa yaa bitireyımde tam yaglı peynırı sabaha 2 kilo fazlayla uyanayım
Aynen ter atmışım fenaİyi olmuş aretim,dinlenmissindir
Belli olmaz bu kilo işleri dikkat etmek lazımKız sendederde bak yahu iki peynir yemekle kilo aldı
İyi ,acildin degil mi ?Aynen ter atmışım fena