- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Bunda kesin beğendiler canım konu bu zatenHanı beğendik demişlerdi ya birinci yarışmada, onun gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda kesin beğendiler canım konu bu zatenHanı beğendik demişlerdi ya birinci yarışmada, onun gibi
Hadi ınşBunda kesin beğendiler canım konu bu zaten
Kaç olmuşum aşko
Ne zaman gelecekler acaba birde nasıl gelecekler toplu halde gelmez umarım
105 aşkomKaç olmuşum aşko
Bence 12 paket gönderecekler başka nasıl olabilir kiNe zaman gelecekler acaba birde nasıl gelecekler toplu halde gelmez umarım
Belki toplu giderNe zaman gelecekler acaba birde nasıl gelecekler toplu halde gelmez umarım
Ooo koşuyorum dört nala desene105 aşkom
Gelince göreceğizBence 12 paket gönderecekler başka nasıl olabilir ki
Ama beni geçemedinOoo koşuyorum dört nala desene
Toplu gelirse yandık nevos nasıl tüketiriz onları hemen son kullanma tarıhlerı var ya eşe dosta veririz artıkBelki toplu gider
Senin gönül gözü de kapalı galiba. Kendini göremiyorsunOoo koşuyorum dört nala desene
Saygıdan aşko sen önden git istiyorumAma beni geçemedin
Gönül gözüm kapalı bilerek nevosa yeniliyorumSenin gönül gözü de kapalı galiba. Kendini göremiyorsun
Yok 12 kişiye toplu gönderilir diyorumAynı anda şimdi değil belkideToplu gelirse yandık nevos nasıl tüketiriz onları hemen son kullanma tarıhlerı var ya eşe dosta veririz artık
Kız pariko 12 tane gelirse hemen biter zaten ona buna dağıtmak için 100 tane falan gelmesi lazımToplu gelirse yandık nevos nasıl tüketiriz onları hemen son kullanma tarıhlerı var ya eşe dosta veririz artık
Jenna aşkom bizi geçmişSaygıdan aşko sen önden git istiyorum
O önden gitsin bize yol açıyorJenna aşkom bizi geçmiş