- 16 Ağustos 2010
- 293.033
- 602.904
- 43
Kar yağıyor muÇok şükür elticim, iyiyim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kar yağıyor muÇok şükür elticim, iyiyim bende
Bende sorun hiç olmadıSite hala düzelmedi mi ya
Biz böyle başkası tarafından belirlenmiş bi nevi dayatma gibi olan günleri değil de sıradan bir günü sürpriz şekilde özel kılmayı daha çok seviyoruz, bu konuda benden daha iyidir sağ olsun, o yüzden zaten beklentim yoktu bugün şaka bi yana sağlığımız yerinde olsun ağzımızın tadı olsun da gerisi boş ❤Daha ne olsun
İnşaallah canımAllah büyük nevoş ,inş
beybi nerelerdesin
Öyle canım benimBiz böyle başkası tarafından belirlenmiş bi nevi dayatma gibi olan günleri değil de sıradan bir günü sürpriz şekilde özel kılmayı daha çok seviyoruz, bu konuda benden daha iyidir sağ olsun, o yüzden zaten beklentim yoktu bugün şaka bi yana sağlığımız yerinde olsun ağzımızın tadı olsun da gerisi boş ❤
Ekran bile kaymıyor. Yazı butonu açılmıyor. Kapatıp tekrar açıyorumBende sorun hiç olmadı
Oh mis gibi daha ne olsunduEşim evde zaten var olan probis bisküvi getirdi bana sevgililer günü için, ben de ona kahvaltıya pişi yaptım, konu kapandı bizim için
Hava mı bozuk:/Ekran bile kaymıyor. Yazı butonu açılmıyor. Kapatıp tekrar açıyorum
Çok şükür kankaKendimdeyim kanka
Arkadaşın dediğine bir lafım yok, doğru demiş. Fakat tek şeye takıldımYok canim sende ne alakaaa
BulutluHava mı bozuk:/
Hayırlı akşamlar isyankar yasiHayırlı akşamlar herkese
Yine polemik olmuş
Bence artık beyaz kategorisi olmasın
Amacı o demek :/Arkadaşın dediğine bir lafım yok, doğru demiş. Fakat tek şeye takıldım
Neden “bana alınıp, polemiğe girecekler olacaktır” gibi ya da ona benzer bir tabir ile yorumuna başlamış
Arkadaşın dediğine bir lafım yok, doğru demiş. Fakat tek şeye takıldım
Neden “bana alınıp, polemiğe girecekler olacaktır” gibi ya da ona benzer bir tabir ile yorumuna başlamış
Ondan mı acaba:/Bulutlu
Katılmıyom ben artık kanka ya amannnÇok şükür kanka
Yaaa hangi sayfada yasi bende bakayım, bulamadımArkadaşın dediğine bir lafım yok, doğru demiş. Fakat tek şeye takıldım
Cıks, artık fikrim yokNeyse az kaldı sende çok yaklaştın bunda olmasa haftaya kesin