- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
He gülüm hee 3 yaşında ki bebene söyle de gelKatılmıyom ben artık kanka ya amannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He gülüm hee 3 yaşında ki bebene söyle de gelKatılmıyom ben artık kanka ya amannn
Site de oluyor sadece. Nette sıkıntı yok kiOndan mı acaba:/
Cokta takmamak lazimArkadaşın dediğine bir lafım yok, doğru demiş. Fakat tek şeye takıldım
Neden “bana alınıp, polemiğe girecekler olacaktır” gibi ya da ona benzer bir tabir ile yorumuna başlamış
BerbatOylarin ne durumda
HeheéeBerbat
Olmaz birinde katılman lazımCıks, artık fikrim yok
Söyledim kanka tamam anne katılma dediHe gülüm hee 3 yaşında ki bebene söyle de gel
Bazen benimde oluyor ama bugün hiç olmadı:/Site de oluyor sadece. Nette sıkıntı yok ki
Dün geceden beri hiç kesmedi hatta artık daha da kalın atıyorKar yağıyor mu
Aynen canom, site de varSite de oluyor sadece. Nette sıkıntı yok ki
Ayyy ne güzel maşaallahDün geceden beri hiç kesmedi hatta artık daha da kalın atıyor
Sancım vardı, telefonu elime almadımbeybi nerelerdesin
Geçmiş olsun yasicanSancım vardı, telefonu elime almadım
Beyaz yollayın bana, bugün almayı unuttumOlmaz birinde katılman lazım
Haftaya kazan gelsinBeyaz yollayın bana, bugün almayı unuttum
Sağolasın FridamGeçmiş olsun yasican
C A N O niye öyle yüksek skorla ilerliyorHaftaya kazan gelsin
Ama o son gün 1. oldu hatta son saatler ve önce yollamıştıC A N O niye öyle yüksek skorla ilerliyor
Neden fasille iddialı sunum yapıyor
İnsan arkadaşlarına yardım eder, baltalamaz
Baltacı Cano
Ben onu oylama bitmeden yapmıştım. Yani kazanacağımı bilmiyordum geçen hafta. Pazartesi eşim evdeydi sadece. Ondan olduC A N O niye öyle yüksek skorla ilerliyor
Neden fasille iddialı sunum yapıyor
İnsan arkadaşlarına yardım eder, baltalamaz
Baltacı Cano
Nasıl yani, konu belli olmadanAma o son gün 1. oldu hatta son saatler ve önce yollamıştı