- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Olsun amlamistir herkesYanlış yerde öpmüşüm aşagı koyacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun amlamistir herkesYanlış yerde öpmüşüm aşagı koyacaktım
Allah büyük canom, beklemeye devamkeZamanla gelişiyor sunumlar. Olacak inşallah
Hoş geldin canım nasılsınYanlış yerde öpmüşüm aşagı koyacaktım
Olsun amlamistir herkes
Sen yönlendiriyorsun. Kendimize güvenmemiz için bizi destekliyorsun, her zaman. Bende bunlardan biriyimBen yapınca sanki katılmaları için gazlıyorum zannediyorlar ama aksine ben burada her hangi bir üyede olsam bu tavırda olurdum.Benim tarzım böyle:)
İyiyim canım sen nasılsınHoş geldin canım nasılsın
Bende gecen madalyalarının icine katilmisimAma ben onları 8 yılda aldım:)
Aynen canım amacım o zaten:)Sen yönlendiriyorsun. Kendimize güvenmemiz için bizi destekliyorsun, her zaman. Bende bunlardan biriyim
İyiyim canım çok şükürİyiyim canım sen nasılsın
Abla inanki anlıyorum seni üç tane kıredi ödüyoruz iki kira kalanda anca mutgak masrafına yetiyorCanım şu sıra ev kredisinden dolayı çokta lüks yaşayacak durumda değiliz.Yani 325 lira onu ödesin yeterBen keyfi okuyorum:)
2029 da gene konuşalım bunu nevoşAma ben onları 8 yılda aldım:)
Madalyalar güzel tabi:)Bende gecen madalyalarının icine katilmisim
Biizmde öyle canım:)Adama bu durumda bana pırlanta al diyemem:)Abla inanki anlıyorum seni üç tane kıredi ödüyoruz iki kira kalanda anca mutgak masrafına yetiyor
Madalyalarımızı yarıştıralım2029 da gene konuşalım bunu nevoş
Ben pro oldum ilk madalyamı aldım zaten nevoşMadalyalarımızı yarıştıralım
Arkası gelir inşaallahBen pro oldum ilk madalyamı aldım zaten nevoş
Öyle abla allah önce sağlık şu durumlarda geçinme gücü versin hediye eksik kalsın düze çıkınca telafi edilebilir şeylerBiizmde öyle canım:)Adama bu durumda bana pırlanta al diyemem:)
Bugün diyor bir şey alamadım.Onu yatırdın daha ne isterim:)
İnşaallah canım benimÖyle abla allah önce sağlık şu durumlarda geçinme gücü versin hediye eksik kalsın düze çıkınca telafi edilebilir şeyler
İnşallah ablacımİnşaallah canım benim