- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek sepeti de mevcutBak WhatsApptan mesaj gelmis sana elalis
Ya sen ne güzel teselli ediyorsun nevoşZamanla alışıyorsun ve daha iyi şeyler yapmaya çalışıyorsun:)
Abla bir eksiği kapatsınlar o bizim için daha kıymetliBenim eşim okul harç paramı ödedi o bana yeter dedim
Kendine gel panpa
Ama dogru canım :)Ya sen ne güzel teselli ediyorsun nevoş
Oyy gülüsüAbla bir eksiği kapatsınlar o bizim için daha kıymetli
Ya baksana E Elif_Eylul az önce bana ne hava attıHep beni yenmiş Ne yapayım ağlayayım mıBirgün bende onu geçerimYa sen ne güzel teselli ediyorsun nevoş
Inş canom ne bilim ne ,ben kimimAma dogru canım :)
Hosgeldin kardesimNapiyonuz hanımlar
Ben yapınca sanki katılmaları için gazlıyorum zannediyorlar ama aksine ben burada her hangi bir üyede olsam bu tavırda olurdum.Benim tarzım böyle:)Ama dogru canım :)
Nevoş dört tane madalyan var , öncesi de vardır niye üzülesin kiYa baksana E Elif_Eylul az önce bana ne hava attıHep beni yenmiş Ne yapayım ağlayayım mıBirgün bende onu geçerim
Gülüyorum sadece beni gececekmisYa baksana E Elif_Eylul az önce bana ne hava attıHep beni yenmiş Ne yapayım ağlayayım mıBirgün bende onu geçerim
Hoşbuldum bebemHosgeldin kardesim
Zamanla gelişiyor sunumlar. Olacak inşallahInş canom ne bilim ne ,ben kimim
Senin tarzını yerimBen yapınca sanki katılmaları için gazlıyorum zannediyorlar ama aksine ben burada her hangi bir üyede olsam bu tavırda olurdum.Benim tarzım böyle:)
Canım şu sıra ev kredisinden dolayı çokta lüks yaşayacak durumda değiliz.Yani 325 lira onu ödesin yeterBen keyfi okuyorum:)Abla bir eksiği kapatsınlar o bizim için daha kıymetli
Yanlış yerde öpmüşüm aşagı koyacaktımHoşbuldum bebem
Ama ben onları 8 yılda aldım:)Nevoş dört tane madalyan var , öncesi de vardır niye üzülesin ki