- 13 Haziran 2015
- 5.875
- 19.281
Ricaniza ricaederimle karsilik vermek istemekle birlikte iyi gunler dilemekle dilememak arasinda gidip gelmekteyim bunuda bilgilerinize sunar yanaklarinizdan öperim...bu daha komik oldu bence buna ģülRicalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ricaniza ricaederimle karsilik vermek istemekle birlikte iyi gunler dilemekle dilememak arasinda gidip gelmekteyim bunuda bilgilerinize sunar yanaklarinizdan öperim...bu daha komik oldu bence buna ģülRicalar
Valla Bi 5 paket sevindirir her sabah omlete katıyorumBuradan 9 ve 14 e seslenelim seçilirlerse kendi ödüllerinden size de yollasınlar
Takil bizimle guzel guzelGüzel oluyor gırgır şamata ve siz
Takılmam mı jenna ya efsaneyiz bizTakil bizimle guzel guzel
Neye gülüp neye gülmeyeceğime kendi irademle karar vermekle birlikte naçizane öneriniz için teşekkürler zira öneri vermeye bayılıyorsunuz diye müdahele etmeyim dedimRicaniza ricaederimle karsilik vermek istemekle birlikte iyi gunler dilemekle dilememak arasinda gidip gelmekteyim bunuda bilgilerinize sunar yanaklarinizdan öperim...bu daha komik oldu bence buna ģül
Bu arada omlette denemedim hiç deniycemValla Bi 5 paket sevindirir her sabah omlete katıyorum
Ben anlamadım gülüşüyor musunuz,laf mı çarpıtıyorsunuzNeye gülüp neye gülmeyeceğime kendi irademle karar vermekle birlikte naçizane öneriniz için teşekkürler zira öneri vermeye bayılıyorsunuz diye müdahele etmeyim dedim
Mesajıma beğenmedim atacak ne var ortada ayol, başkasına eleştiri yaparken güzel cevap verilince mi beğenmedin alemsiniz
Boşver kanka ya uğraşmaNeye gülüp neye gülmeyeceğime kendi irademle karar vermekle birlikte naçizane öneriniz için teşekkürler zira öneri vermeye bayılıyorsunuz diye müdahele etmeyim dedim
Mesajıma beğenmedim atacak ne var ortada ayol, başkasına eleştiri yaparken güzel cevap verilince mi beğenmedin alemsiniz
Laf çarpıtıyorlar abla gülerekBen anlamadım gülüşüyor musunuz,laf mı çarpıtıyorsunuz
Her hafta bir olayLaf çarpıtıyorlar abla gülerek
Ben gülüyor ve eğleniyorum, incitecek bir kelime kullandığımı da düşünmüyorum ama kendisi beğenmedim atınca şaşırdım yalan yokBen anlamadım gülüşüyor musunuz,laf mı çarpıtıyorsunuz
Olaysız haftamız geçmiyor illa biri buluyor biziHer hafta bir olay
Eğlencesi orda amaaHer hafta bir olay
En iyisi devam etmeyelimKatılmadan kimse anlayamazBen gülüyor ve eğleniyorum, incitecek bir kelime kullandığımı da düşünmüyorum ama kendisi beğenmedim atınca şaşırdım yalan yok
KesinlikleEn iyisi devam etmeyelimKatılmadan kimse anlayamaz
Katılmadan konuşuyorlar ya bir de çok bi fikrin varsa yap da görelim yaniEn iyisi devam etmeyelimKatılmadan kimse anlayamaz
Kız nerdesin olaylar olaylar sen ortada yoksunAmaaaa olmazki saatlerdir giremiyorum herseyide kaciriyorum
Mıknatsıım nerede benimDüşmüş yine saklamam lazımKatılmadan konuşuyorlar ya bir de çok bi fikrin varsa yap da görelim yani
Aynen oyleyizTakılmam mı jenna ya efsaneyiz biz