yok yok daha iyiyim. en azından dün gece ped değil gazlı bez koyarak yattım. Biraz hava aldı bariYaa kıyamam
vaaayyy be 4 gün geçmiş bileEvet 4. Günüm canm halen gaz agrilari var omzumda. Bide dikis olduğundan egilmek is yapmak yasak. Kanamam ilk iki gun vardi benimde lekelenme oluyor artk.
Iyı barı gazlı bez işe yaramıs ayşommyok yok daha iyiyim. en azından dün gece ped değil gazlı bez koyarak yattım. Biraz hava aldı bari
vaaayyy be 4 gün geçmiş bileçok şükür erkenden lekelenme olmuş. Benim gibi çekmedin 20 gün
2 gun hastanede geçince zaman hızlı gecmis gibi duruyor bide gel bana sor saatler geçmiyorvaaayyy be 4 gün geçmiş bileçok şükür erkenden lekelenme olmuş. Benim gibi çekmedin 20 gün
BuradayımNerdesiniz ey ahaliiiiiii
Oylama için 12 yi bekliyorlarHerkes nereye kayboldu
İnşallah kuzu2 gun hastanede geçince zaman hızlı gecmis gibi duruyor bide gel bana sor saatler geçmiyor
Bide benim rahmd bir islem yapılmadı içten disindan alındı. sende spiral takili ya ondan sabret canm geçecek mukafatini alacagiz
Buldum seniOylama için 12 yi bekliyorlar
Banada öyle geldiOylama için 12 yi bekliyorlar
Ben cok severimyaBenim herif ıslak kurabiyeyi yiyemedi
Ağır geldi kakaosu
Kakaon çok yoğun demek:)Yada ıslak olunca mı ağır oldu acaba:)Benim herif ıslak kurabiyeyi yiyemedi
Ağır geldi kakaosu
şu herifler de amma nazlı haBenim herif ıslak kurabiyeyi yiyemedi
Ağır geldi kakaosu
Oylamaya başlayacağız nasıl uyuyorlaruyudular nevoş
Kakaon çok yoğun demek:)Yada ıslak olunca mı ağır oldu acaba:)