- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Geçmiş olsun yavru sana dokunamam istersen çık burdan sonra gelArada oluyor canm ya bide gulemiyorum agri yapıyor hele oksurmemek hapşırmamak icin habire su içiyorum burnumu tutuyorm
Habibi ameliyat oldum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun yavru sana dokunamam istersen çık burdan sonra gelArada oluyor canm ya bide gulemiyorum agri yapıyor hele oksurmemek hapşırmamak icin habire su içiyorum burnumu tutuyorm
Habibi ameliyat oldum da
Bu ay bana hersey yasak mayin bölgesindeyim bana satasma körpe vıcudum galdiramaz aksiyon neyinNeden kendini katmıyorsun
Gurbaneeey gurbaaaney
İyileşince yakalarsam muuahGeçmiş olsun yavru sana dokunamam istersen çık burdan sonra gel
e daha çok yeni kuzum benim 20 gün oldu. Bugün kanamalarım lekeye yeni döndü dahaArada oluyor canm ya bide gulemiyorum agri yapıyor hele oksurmemek hapşırmamak icin habire su içiyorum burnumu tutuyorm
Nerenden oldun ameliyat Tamam istesende dokunmam sana zaten merak etmeBu ay bana hersey yasak mayin bölgesindeyim bana satasma körpe vıcudum galdiramaz aksiyon neyin
yüzünü gülümsettim miAferin sana
Biz senden kacacagız o zamanİyileşince yakalarsam muuah
Yaa kıyamame daha çok yeni kuzum benim 20 gün oldu. Bugün kanamalarım lekeye yeni döndü daha
Evet sırıttım işteyüzünü gülümsettim mi
Rahimden karindan falan sana yaramam yani gulümNerenden oldun ameliyat Tamam istesende dokunmam sana zaten merak etme
Tamam sana yazmadım say bazen unuturum aen hatırlat tamamıRahimden karindan falan sana yaramam yani gulüm
Evet sırıttım işte
Evet 4. Günüm canm halen gaz agrilari var omzumda. Bide dikis olduğundan egilmek is yapmak yasak. Kanamam ilk iki gun vardi benimde lekelenme oluyor artk.e daha çok yeni kuzum benim 20 gün oldu. Bugün kanamalarım lekeye yeni döndü daha
Ararsam acmayinBiz senden kacacagız o zaman
BakarizTamam sana yazmadım say bazen unuturum aen hatırlat tamamı
Hiç merak etme açmayızArarsam acmayin
Sevineyimmi uzuleyimmi bilemedkm bakHiç merak etme açmayız