Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Ben astım hastasıyım, o yüzden evde yapay kokulardan rahatsızlanıuprum. o da evde pek parfüm sıkmamaya dikkat ediyor. bana diyor ki sen istemiyorsun diye ben parfüm sıkmıyoRum. Ya diyorum ben hastayım çünkü, bunu bile bile de zaten sıkma bi zahmet. o bana saygı duyuyormuş ama ben ona saygı duymuyormuşum, sözünü dinlemiyormuşum YEMEK YAPARKEN SÖZ DİNLEMİYORMUŞUM

Ters tarafından mı kalktı bugun acabası

Hayırlı günler
alsem sürekli evde olduğu için bahaneler yaratıyor.Her şey normale geçince düzelecek merak etme
E Elif_Eylul Filiz ,Eylül gece uyudu mu

Bugün büyük gün
Gunaydin canim
Gece 12de uyudu 4bucukta kalkti aylarında salla beni dedi mem hic demedi yarim saat salladim sonra yatirdim piş pis derken sabah 9da kalkti
O istemiyo artik sustu meme demiyo bile bende iyi olursam sorun bitcek füzeler patlayama hazir bomba gibi

Aslında gece memeye uyanıyor,ama olmadığı aklına geliyor2-3 gün sonra gecede kalkmaz
Onlarda çekilir canım emmeyince
Hadi gözün aydın

Sakin ol konuşarak çözün canım erkekleri anlamak mümkün olmuyor bazen
Benimkini anlamak hiç kolay değil zaten
Evde yemek pişmesini istemiyor ise, cebine kuvvet eniştenin alsem
Ya da yemek pişerken, balkonda otursunda gavranı donsun
Olur mu hiç yasooo. Balkonda nasıl otursun, bu sefer aspiratörden gelen koku siner üstüne
Bir evde tencere kaynamadan bereket olur mu
Ne para yetişir ne de bağırsaklar
Balkona ocak koyun desem, kar kışta hasta olursun
herhalde yani yaaa. Demiyor karım gözünü açtığı gibi yemeği yapıyor.
Hayırlı günler
alsem sürekli evde olduğu için bahaneler yaratıyor.Her şey normale geçince düzelecek merak etme
E Elif_Eylul Filiz ,Eylül gece uyudu mu

Bugün büyük gün
Yok be nevoş. Bu hep böyleydi ilk günden daha. Hastalık herhalde artık

Yetiştirilme tarzı demek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…