Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe de kız ne olduEğer bir gün haberlerde “cinnet geçiren A. (30) eşi M.(31)’yi mutfakta 30 bıçak darbesi ile öldürdü” diye bir şey duyarsanız bilin ki o kişi benim
Nedenki yineeEğer bir gün haberlerde “cinnet geçiren A. (30) eşi M.(31)’yi mutfakta 30 bıçak darbesi ile öldürdü” diye bir şey duyarsanız bilin ki o kişi benim
Tövbe de kız ne oldu
Ne zaman yemek yapsam, bakın istisnasız ne zaman yaparsam evdeki tüm kapıları kapatıyor. Sadece mutfak kapısını değil yani. Her odanın kapısı kapanıyor. mesela yatak odasının kapanıyor ya, yatak odasının içindeki ebeveyn banyosunun bile kapısını kapatıyor ev yemek kokuyormuş. Mutfak balkon camları, mutfağın kapısı kar kış kıyamette bile açık yemek yaparım ben Bile isteye. Ben de istemem İçeri koku gitmesin ama bu kadarı da pes artık yaaa. Ev bu, tabii ki yemek kokacak. Lağım kokmuyor yaNedenki yinee
Allah sizi ne etmeye tek derdiniz bu olsunNe zaman yemek yapsam, bakın istisnasız ne zaman yaparsam evdeki tüm kapıları kapatıyor. Sadece mutfak kapısını değil yani. Her odanın kapısı kapanıyor. mesela yatak odasının kapanıyor ya, yatak odasının içindeki ebeveyn banyosunun bile kapısını kapatıyor ev yemek kokuyormuş. Mutfak balkon camları, mutfağın kapısı kar kış kıyamette bile açık yemek yaparım ben Bile isteye. Ben de istemem İçeri koku gitmesin ama bu kadarı da pes artık yaaa. Ev bu, tabii ki yemek kokacak. Lağım kokmuyor ya
Günaydın mavişGünaydın
Evoş her gün aynı muhabbet ama yaaa. Her gün aynı şeyler. Bi de ego yaptı, ben ona saygı duymuyormuşumAllah sizi ne etmeye tek derdiniz bu olsun
Kıyamam yaa eşim takıntı haline getırmıs olabılır koksun varsın nolcakkiNe zaman yemek yapsam, bakın istisnasız ne zaman yaparsam evdeki tüm kapıları kapatıyor. Sadece mutfak kapısını değil yani. Her odanın kapısı kapanıyor. mesela yatak odasının kapanıyor ya, yatak odasının içindeki ebeveyn banyosunun bile kapısını kapatıyor ev yemek kokuyormuş. Mutfak balkon camları, mutfağın kapısı kar kış kıyamette bile açık yemek yaparım ben Bile isteye. Ben de istemem İçeri koku gitmesin ama bu kadarı da pes artık yaaa. Ev bu, tabii ki yemek kokacak. Lağım kokmuyor ya
E ben de onu anlatmaya çalışıyorum Ev yani di mi? Yemek kokmasından daha doğal bi şey var mı?Kıyamam yaa eşim takıntı haline getırmıs olabılır koksun varsın nolcakki
BabababaaaaaaÇay demlenirken hadi dedim soğanı doğrayayım da kahvaltı sonrası işim çabuk bitsin. Doğradım, tencerenin kapağını kapattım, kahvaltıdan sonra başlıcam pişirmeye. Vay efendim üstü başı soğan kokacakmış da, ev soğan kokacakmış da, benim ona saygım yokmuş da
Yok tabiki onu bi odaya kapat hava sirkulasyonu yapan seyler varya koy içine lavanta esansı otursun dursun lavanta kokusunun içindeE ben de onu anlatmaya çalışıyorum Ev yani di mi? Yemek kokmasından daha doğal bi şey var mı?
Ama onun derdi tüm evin kokmasıYok tabiki onu bi odaya kapat hava sirkulasyonu yapan seyler varya koy içine lavanta esansı otursun dursun lavanta kokusunun içinde
Senin koca nerde çalışıyor de bakim soğanla kutsuyorum seni deseydin daha ne istiyorsunEvoş her gün aynı muhabbet ama yaaa. Her gün aynı şeyler. Bi de ego yaptı, ben ona saygı duymuyormuşum
Öğretmen Pandemiden dolayı tam 1 senedir evden ders anlatıyor. Ondan önce de gerçi pek yoğun değildi. Hani sanayi işçisi olsa, eve perti çıkarak gelse görücem ben onu.Senin koca nerde çalışıyor de bakim soğanla kutsuyorum seni deseydin daha ne istiyorsun
İşe gidiyorsa kokuyordur diyecemde pc başında kokuda gitmez diğer tarafa soğan sevmiyordur belkiÖğretmen Pandemiden dolayı tam 1 senedir evden ders anlatıyor. Ondan önce de gerçi pek yoğun değildi. Hani sanayi işçisi olsa, eve perti çıkarak gelse görücem ben onu.