Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Ben astım hastasıyım, o yüzden evde yapay kokulardan rahatsızlanıuprum. o da evde pek parfüm sıkmamaya dikkat ediyor. bana diyor ki sen istemiyorsun diye ben parfüm sıkmıyoRum. Ya diyorum ben hastayım çünkü, bunu bile bile de zaten sıkma bi zahmet. o bana saygı duyuyormuş ama ben ona saygı duymuyormuşum, sözünü dinlemiyormuşum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ YEMEK YAPARKEN SÖZ DİNLEMİYORMUŞUM :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Ben astım hastasıyım, o yüzden evde yapay kokulardan rahatsızlanıuprum. o da evde pek parfüm sıkmamaya dikkat ediyor. bana diyor ki sen istemiyorsun diye ben parfüm sıkmıyoRum. Ya diyorum ben hastayım çünkü, bunu bile bile de zaten sıkma bi zahmet. o bana saygı duyuyormuş ama ben ona saygı duymuyormuşum, sözünü dinlemiyormuşum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ YEMEK YAPARKEN SÖZ DİNLEMİYORMUŞUM :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Ters tarafından mı kalktı bugun acabası 🙊🙊

Hayırlı günler🤗💓
alsem alsem sürekli evde olduğu için bahaneler yaratıyor.Her şey normale geçince düzelecek merak etme🤗
E Elif_Eylul Filiz ,Eylül gece uyudu mu💓🤗

Bugün büyük gün😍🤩🤭
Gunaydin canim🤩
Gece 12de uyudu 4bucukta kalkti aylarında salla beni dedi mem hic demedi yarim saat salladim sonra yatirdim piş pis derken sabah 9da kalkti🤭
O istemiyo artik sustu meme demiyo bile bende iyi olursam sorun bitcek füzeler patlayama hazir bomba gibi🤣

Gunaydin canim🤩
Gece 12de uyudu 4bucukta kalkti aylarında salla beni dedi mem hic demedi yarim saat salladim sonra yatirdim piş pis derken sabah 9da kalkti🤭
O istemiyo artik sustu meme demiyo bile bende iyi olursam sorun bitcek füzeler patlayama hazir bomba gibi🤣
Aslında gece memeye uyanıyor,ama olmadığı aklına geliyor🤭2-3 gün sonra gecede kalkmaz🤗
Onlarda çekilir canım emmeyince🤩😍
Hadi gözün aydın🤩

Sakin ol konuşarak çözün canım erkekleri anlamak mümkün olmuyor bazen 😒
Benimkini anlamak hiç kolay değil zaten 🤷🏻‍♀️
Evde yemek pişmesini istemiyor ise, cebine kuvvet eniştenin alsem alsem 🤔
Ya da yemek pişerken, balkonda otursunda gavranı donsun 🤔
Olur mu hiç yasooo. Balkonda nasıl otursun, bu sefer aspiratörden gelen koku siner üstüne 🤷🏻‍♀️
Bir evde tencere kaynamadan bereket olur mu🙄
Ne para yetişir ne de bağırsaklar 🤷🏻‍♀️
Balkona ocak koyun desem, kar kışta hasta olursun 🙄
herhalde yani yaaa. Demiyor karım gözünü açtığı gibi yemeği yapıyor. 🤦🏻‍♀️
Hayırlı günler🤗💓
alsem alsem sürekli evde olduğu için bahaneler yaratıyor.Her şey normale geçince düzelecek merak etme🤗
E Elif_Eylul Filiz ,Eylül gece uyudu mu💓🤗

Bugün büyük gün😍🤩🤭
Yok be nevoş. Bu hep böyleydi ilk günden daha. Hastalık herhalde artık 🤷🏻‍♀️

Benimkini anlamak hiç kolay değil zaten 🤷🏻‍♀️

Olur mu hiç yasooo. Balkonda nasıl otursun, bu sefer aspiratörden gelen koku siner üstüne 🤷🏻‍♀️

herhalde yani yaaa. Demiyor karım gözünü açtığı gibi yemeği yapıyor. 🤦🏻‍♀️

Yok be nevoş. Bu hep böyleydi ilk günden daha. Hastalık herhalde artık 🤷🏻‍♀️
Yetiştirilme tarzı demek canım🤗🤭

X