- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Canım dikkat et bunlar belirtilere benziyorYok canım ya bacaklarım tutmuyor hiç başım ağrıyor diye ilaç içtim biraz geçti ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dikkat et bunlar belirtilere benziyorYok canım ya bacaklarım tutmuyor hiç başım ağrıyor diye ilaç içtim biraz geçti ama.
İnşallah değildir bakalım sabaha aynı olursam giderim hemen Dr aCanım dikkat et bunlar belirtilere benziyor
Baş ağrısı,boğaz ağrısı ve vücut ağrısına dikkat et canımİnşallah değildir bakalım sabaha aynı olursam giderim hemen Dr a
Sağol canımFarenjit oldun yani
Geçmişler olsun
Evet belirtilerle aynı Allah korusunBaş ağrısı,boğaz ağrısı ve vücut ağrısına dikkat et canım
Umarım değildirEvet belirtilerle aynı Allah korusun
Hemem panik olma ama canımİnşallah değildir bakalım sabaha aynı olursam giderim hemen Dr a
İnşallah canımUmarım değildir
Saldım ben artık aretimHemem panik olma ama canım
Umarım değildir
Sana da bulaştı benim haller aretimAmaan salSaldım ben artık aretim
Gelsin hayat bildiği gibi gelsin
Ne yapsak engel olamıyoruzSaldım ben artık aretim
Gelsin hayat bildiği gibi gelsin
Aynen öyle aretimSana da bulaştı benim haller aretimAmaan sal
Böylesini daha çok seveceksin aretimAynen öyle aretim
Evet canım nerden gelecegini de kestiremiyorsun elimden geleni yapıyorum.artik gelirsede o da Allah tanNe yapsak engel olamıyoruz
Öyle canım ben evimden çıkmıyorumBana bile geldiEvet canım nerden gelecegini de kestiremiyorsun elimden geleni yapıyorum.artik gelirsede o da Allah tan
Böylesini daha çok seveceksin aretim
Benim arkadaşın annesi olmuştu ya o da öyle hiç çıkmiyir kadın evden .kocası getirdi gitmiş covidliyi ziyarete adamÖyle canım ben evimden çıkmıyorumBana bile geldi