- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son gergindiBen yazacaktım şimdi habibosum gelde su şifalı gazozlarindan icek barışak HAbibte
Yoksa eltisini ni görmüşEn son gergindi
Bende öyle canım ne gelen var ne ben gidiyorumMarketede gitmiyorumBenim arkadaşın annesi olmuştu ya o da öyle hiç çıkmiyir kadın evden .kocası getirdi gitmiş covidliyi ziyarete adam
Boşver geçmişi yorum yazBuraya ne ara geçtiniz ben dıger yerde begenılerımı ancak bitirdim
İşte senin eşinin işide malesef riskli .Neyse ki attlattiniz canım bir daha gelmesin amanBende öyle canım ne gelen var ne ben gidiyorumMarketede gitmiyorum
Eşim çalışıyor.İşte mutlaka oluyor.Adliye,hastane,karakol geziyor
İnşaallah canım Ben mutasyonludan korkuyorumİşte senin eşinin işide malesef riskli .Neyse ki attlattiniz canım bir daha gelmesin aman
Aynen nevoş atladım gitsin ya şaşı olcam ya parmak sakat kalcak çünküBoşver geçmişi yorum yaz
Amiin inşallahİşte senin eşinin işide malesef riskli .Neyse ki attlattiniz canım bir daha gelmesin aman
Nasıl geliyor anlamıyorum vallahi onlarda gelip bulmuş yani bizimulkeyi deİnşaallah canım Ben mutasyonludan korkuyorum
İnşallah canımAmiin inşallah
OlabilirYoksa eltisini ni görmüş
Aynen boşver muhabbete dalAynen nevoş atladım gitsin ya şaşı olcam ya parmak sakat kalcak çünkü
Cidden yaa mutasyonlu vıruste yayıldı heryere malesef ve bulasma hızı daha yuksekmış, yurtdısı gidiş geliş acıkken oda geldi işteNasıl geliyor anlamıyorum vallahi onlarda gelip bulmuş yani bizimulkeyi de
Burada çıkmış galiba az önce eşime mesaj geldi.Nasıl geliyor anlamıyorum vallahi onlarda gelip bulmuş yani bizimulkeyi de
Gelsin ben alırım gerginliğini onun kapısı caz burdaOlabilir
Normali gelmedi,o gelir banaİnşaallah canım Ben mutasyonludan korkuyorum
Allah korusun canımNormali gelmedi,o gelir bana