- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.164
O kadar dikkat ettiler kim sorarsa ya :/Burada çıkmış galiba az önce eşime mesaj geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar dikkat ettiler kim sorarsa ya :/Burada çıkmış galiba az önce eşime mesaj geldi.
Amin canım,cumlemiziAllah korusun canım
Şimdi yayılırO kadar dikkat ettiler kim sorarsa ya :/
Masaj falan yap sever oGelsin ben alırım gerginliğini onun kapısı caz burda
Bitmeyecek herhalde yaŞimdi yayılır
Davetiye veriyoruz resmenCidden yaa mutasyonlu vıruste yayıldı heryere malesef ve bulasma hızı daha yuksekmış, yurtdısı gidiş geliş acıkken oda geldi işte
İstanbul'da duymadım ama kaç gündür haberlerde bakmıyorum okumuyorumBurada çıkmış galiba az önce eşime mesaj geldi.
Maleseg kukrimmDavetiye veriyoruz resmen
Söyle yavrum
İyi okumalar canımBen gideyimde biraz anna okuyayım bitmicek bu gidişle yoksa o kitap, sen basladın mı kukrim Kukrim
Bence 1 sene daha evdeyizBitmeyecek herhalde ya
Yoklugun belli ,nerelerdesinSöyle yavrum
İçelim güzelleşelim bebekBen yazacaktım şimdi habibosum gelde su şifalı gazozlarindan icek barışak HAbibte
Burada ilk galiba bize 1 km uzaklıktaİstanbul'da duymadım ama kaç gündür haberlerde bakmıyorum okumuyorum
Bezduktövbeler olsunBence 1 sene daha evdeyiz
İyi okumalar canım yarın gideceğim daha gelmiştir herhalde kırtasiye ye sipariş vermiştimBen gideyimde biraz anna okuyayım bitmicek bu gidişle yoksa o kitap, sen basladın mı kukrim Kukrim
Allah korusun canımBurada ilk galiba bize 1 km uzaklıkta
Umarım yanlış alarmdırBezduktövbeler olsun