- 8 Haziran 2013
- 56.122
- 149.031
Kardeşine nalet dedi işte.Nalet falan diyorduk C A N O
Alt katta anlatmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşine nalet dedi işte.Nalet falan diyorduk C A N O
Aman iyi ol aretimmİyiyim aretim,bir sıkıntı yok şükür
İyi aman Allah korusunYok canım kimseyi görmüyorum ki bir kaç gündür markete bile çıkmadım hep sipariş .
İnşaallah hafif bir soğuk algınlığıdır canımYok canım kimseyi görmüyorum ki bir kaç gündür markete bile çıkmadım hep sipariş .
Gayet net anlattı evet,bakirci baş nalet ,kardes yedekKardeşine nalet dedi işte.
Alt katta anlatmış
Bize bulaşmadı Allahtan kiGayet net anlattı evet,bakirci baş nalet ,kardes yedek
Sen de insallah aretimAman iyi ol aretimm
İyi ki sadece izleyiciyizBize bulaşmadı Allahtan ki
Olabilir bugün onu bile yiyemedim sadece sıvı aldım boğazım acıyor diyeİyi aman Allah korusun
Patates seni güçsüz mü düşürdü acaba
Sağol canım benim inşallahİnşaallah hafif bir soğuk algınlığıdır canım
Adacayinla gargara falan yapsan canimOlabilir bugün onu bile yiyemedim sadece sıvı aldım boğazım acıyor diye
Eli Kulağında sabaha kalmaz banada nalet okuyacakİyi ki sadece izleyiciyiz
Şimdiden belli yani,Ptesi naletiEli Kulağında sabaha kalmaz banada nalet okuyacak
İnşaallah ilerlemeden geçerOlabilir bugün onu bile yiyemedim sadece sıvı aldım boğazım acıyor diye
Adaçayı yok ki Boğaz spreyi vardı aslında ona bakayım bir durAdacayinla gargara falan yapsan canim
İnşallah canımİnşaallah ilerlemeden geçer
Evet canim sirkeyle gargara yap istersen mikrobunu alsinAdaçayı yok ki Boğaz spreyi vardı aslında ona bakayım bir dur
Zencefil,zerdeçal var mıAdaçayı yok ki Boğaz spreyi vardı aslında ona bakayım bir dur
Ihlamur da içebilirsin askoAdaçayı yok ki Boğaz spreyi vardı aslında ona bakayım bir dur
Onlar varZencefil,zerdeçal var mı