Evet ,ağzını yaya yaya H o l o s k o o oHolosko mu
Yok abla pirasa sogan sarimsak misafirliğe giderdim makarna yada manti yaparlardi yogurtlu sarimsakli o tabak geri giderdi sorarlardi neden yemedin canim istemiyo derdim halbuki manti yenmezmi icinde sarimsak varNormaldede yemiyorsun o zaman demi
Kesin gelirBide sumak dökecen üstüne yada maydonoz missss gibi yenir
Olabilir yani
Devamıda gelir hatta
YaaaaEvet ,ağzını yaya yaya H o l o s k o o oadam bayılsın
Sarimsak sevmeyene sarimsaksiz yoğurt niye yapmıyorlarYok abla pirasa sogan sarimsak misafirliğe giderdim makarna yada manti yaparlardi yogurtlu sarimsakli o tabak geri giderdi sorarlardi neden yemedin canim istemiyo derdim halbuki manti yenmezmi icinde sarimsak var
Çok şükür yoksa kalbime inecekti ablaYeşil soğan iyidir tuza banacan yiyecen
Al abla 4 kişiye 1 kişi nerde görülmüşDaha çıkar kesin beklemeye alalım
Olma ben kendime yeterimValla kuzu busefer bende senden yana olamicam
Çoğ hoşuna gitti bakıyorumOhh olsun sana
Onlar şef değildir cennamŞefler bile sogansiz diyor
Bir kararmı versen sanki1 çuval soğan aldım 2 hafta evvel, yarısı bitti neredeyse
Kütür kütür yeriz karı koca. Balık yanında, kuru fasulye yanında, ohhh miss
Yoğurda sarımdağı bende katarım da çok fazla olmayacak oda.Yok abla pirasa sogan sarimsak misafirliğe giderdim makarna yada manti yaparlardi yogurtlu sarimsakli o tabak geri giderdi sorarlardi neden yemedin canim istemiyo derdim halbuki manti yenmezmi icinde sarimsak var
Ben 2 kaseye koyardim mesela isteyen sarimsak isteyen sade ama akillari calismiyo isteSarimsak sevmeyene sarimsaksiz yoğurt niye yapmıyorlar
Bugun çıkmazlar guzelim,Esra Erol olsa suyunu cikarirdi onlarinMüge Anlı’ya hazır mısınız güzelliklerim
Yeşil soğan, kuru soğandan daha fazla ağız kokusu yaparEvet ,ağzını yaya yaya H o l o s k o o oadam bayılsın
Yani, herkes sarimsak sevmek zorunda değil çünküBen 2 kaseye koyardim mesela isteyen sarimsak isteyen sade ama akillari calismiyo iste
Kamu spotu olduYeşil soğan, kuru soğandan daha fazla ağız kokusu yaparKarı-koca beraber tüketin lutfen
Esra zaten 2hafta suruyo mübarek gelen gitmiyoBugun çıkmazlar guzelim,Esra Erol olsa suyunu cikarirdi onlarin
Yok sarımsak koymam ama soğan koyarım vala şimdiye kadar bişey olmadı bundan sonrada olmaz inşallahAdama Holosko desen bayilir ,çifte soğan ,hele sarımsak katanlar var
Kesin gelir
Ben almayımMüge Anlı’ya hazır mısınız güzelliklerim
Dur bakalım diğer kızlar ne diyeceklerÇok şükür yoksa kalbime inecekti abla
Al abla 4 kişiye 1 kişi nerde görülmüş
Olma ben kendime yeterim
Çoğ hoşuna gitti bakıyorum
Onlar şef değildir cennamyanlışlıkla olmuştur
Bir kararmı versen sanki
Kadin salmiyor insanlari resmenEsra zaten 2hafta suruyo mübarek gelen gitmiyo
Siz yine beraber yiyinYok sarımsak koymam ama soğan koyarım vala şimdiye kadar bişey olmadı bundan sonrada olmaz inşallah
Holoskoooo nedir yahuuYani, herkes sarimsak sevmek zorunda değil çünkü