- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.867
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh olsun sanaEyvahlar olsun tek benmiyim seven yani
Yok canim sagoni yemeklere bile rende yaparim midem almiyoSogan yerim yemeklerde ,ama sarımsak
Şefler bile sogansiz diyorEyvahlar olsun tek benmiyim seven yani
Pişide tamam bu sefer olmadı fülüzümValla kuzu busefer bende senden yana olamicam
Olsun,o yine tat verir,zaten patates yemeğine de rende olur ,kocaman görünmesin diyeYok canim sagoni yemeklere bile rende yaparim midem almiyo
Valla olmadi abla napiyimPişide tamam bu sefer olmadı fülüzüm
AhahaaaaaaaaOhh olsun sana
Yemekte zati pişiyor görmüyon ki içinde.Yok canim sagoni yemeklere bile rende yaparim midem almiyo
He vala çoğ güzelZaten sogan yaninadami sagon evvam
Herkes sevmez zaten cennam ben evlendikten sonra yemeye başladım ama herkes yiyecek yoksa tek olmaz aslaSana da günaydın kuzum yiyebilene ne mutlu ama yiyemem ki öyle Hele yeşil soganla
Ceza filanmı versek ne diyonValla olmadi abla napiyim
1 çuval soğan aldım 2 hafta evvel, yarısı bitti neredeyseYok canim sagoni yemeklere bile rende yaparim midem almiyo
Iste gelde bana anlat onu sogani görmemem lazimAhahaaaaaaaa
Yemekte zati pişiyor görmüyon ki içinde.
Akşamada yeni bişi buluruz gene kapışırızDaha pişide orta yol bulamazken soğana gectik
Adama Holosko desen bayilir ,çifte soğan ,hele sarımsak katanlar varHe vala çoğ güzel
Herkes sevmez zaten cennam ben evlendikten sonra yemeye başladım ama herkes yiyecek yoksa tek olmaz asla
Tek ayak ustundemi dursa meselaCeza filanmı versek ne diyon
Bunlar bitmez ki sekercigimAkşamada yeni bişi buluruz gene kapışırız
Normaldede yemiyorsun o zaman demiIste gelde bana anlat onu sogani görmemem lazim
Holosko muAdama Holosko desen bayilir ,çifte soğan ,hele sarımsak katanlar var
Bide sumak dökecen üstüne yada maydonoz missss gibi yenir1 çuval soğan aldım 2 hafta evvel, yarısı bitti neredeyse
Kütür kütür yeriz karı koca. Balık yanında, kuru fasulye yanında, ohhh miss
Olabilir yaniTek ayak ustundemi dursa mesela
Devamıda gelir hattaBunlar bitmez ki sekercigim