- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Soğanlı menemen seven,bunu da severDenemek lazım onuda,eşim yermi bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğanlı menemen seven,bunu da severDenemek lazım onuda,eşim yermi bilemedim şimdi
Ben yumurta kokusu vuran yiyecekleri sevmiyorum cancağzımBizde de seveni çok
Bizde soğansız olur menemen de o yüzden yani.Soğanlı menemen seven,bunu da sever
Ben de memnun oldum. Nick rüya19 du belki görmüş olabilirsiniz çok çok aktif değildim amaMennun olduk bizlerde,eskilerdensiniz demek ki,tanıyor olabilirmiyiz acaba öncesinde.
Bence de sogansiz olur sekercigimBizde soğansız olur menemen de o yüzden yani.
Yımırtalı pazı yapıyom oda güzel olur,kavururum pazıyı kırarık 2tane yımırtayı üstünede sarımsaklı yoğurt güzel olur eşim padişahım çok severBen yumurta kokusu vuran yiyecekleri sevmiyorum cancağzım
Yumurtalı ıspanak ya da kıymalı yumurtayı da ağzıma sürmem
Peynirli ve patatesli guzel oluyor cancagizimBen yumurta kokusu vuran yiyecekleri sevmiyorum cancağzım
Yumurtalı ıspanak ya da kıymalı yumurtayı da ağzıma sürmem
Onun gerçek yanıtını bilmediğim için susmayı tercih ediyorumBizde soğansız olur menemen de o yüzden yani.
Hatırlayamadım gerçi,bende 13 yıl oldu buradayım aktif olarak.Ben de memnun oldum. Nick rüya19 du belki görmüş olabilirsiniz çok çok aktif değildim ama
Aynen şekercimBence de sogansiz olur sekercigim
Doğrudur :)Hatırlayamadım gerçi,bende 13 yıl oldu buradayım aktif olarak.
Aynen şekercim
Peynirli ve patatesli guzel oluyor cancagizim
Yemez lazim arada cancagizim Gerci ne eski yumurtalar kaldı,ne tavuklar amaElimde olsa menemen de yemeyeceğim cancağzım, maksat bünyeye yumurta girsin
O yıllarda yrni üye olunca pek tanıma imkanıda olmuyordu tabi.Doğrudur :)
Annem çok sever. Yumurtalı pırasa kavurması, yumurtalı yeşil soğan kavurmasıPırasaya bile yumurta kırıyorlarmış,pırasa severim ama öyle yiyemem herhalde
Site değişmiş zaten :)O yıllarda yrni üye olunca pek tanıma imkanıda olmuyordu tabi.
İşte, bir şekilde tüketme çabasındayımYemez lazim arada cancagizim Gerci ne eski yumurtalar kaldı,ne tavuklar ama
Hamilelik günlüğü olunca, ben 1 buçuk senedir burdasınız sandım. Ama dün üye olmuşsunuz. Hayırlı olsun.Site değişmiş zaten :)
Çok değişti evet,arada bakıma giriyor yenileniyor.Site değişmiş zaten :)
Ben de kafesi verdim ayni gun durursa alirim tekrar diye. Ayni seyi yasamak istemiyorm uzun süre düşünmuyorm almayıAlmam herhalde bir daha,kafesi bile duruyor hala.