- 10 Şubat 2021
- 33
- 193
- 33
Hoşbuldum teşekkürlerGünaydınlar hoş geldiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum teşekkürlerGünaydınlar hoş geldiniz.
Almam herhalde bir daha,kafesi bile duruyor hala.
❤Günaydınlar
Sabah herifi yolladıktan sonra kendime bol yeşil biberli bir menemen yapmışımGüzel birkapışma olur
Bak şimdi anlaştık yasocan elbette soğansız olur menemen
Tatlı soğanı severim,menemende bende sevmem katmam hiç sölemesi ayıp domates yapmıştım kavanozda mıhteşem olmuş biberli
Yeni üyesiniz ne güzel,kendinizden bahsedermisiniz biraz:))Hoşbuldum teşekkürler
Günaydın cancağzımGünaydın
Afiyet bal şeker olsun yarasın.Sabah herifi yolladıktan sonra kendime bol yeşil biberli bir menemen yapmışım
Sabah sabah soğan kokusunu çekemiyorum
Hele birde benimki bazen sade soğanlı yumurta ister
O koku sanki evden hiç çıkmayacakmış gibi gelir
Kavrulmuş soğana yumurta kırılıp pişiriliyor ablamAfiyet bal şeker olsun yarasın.
Soğanlı yumurta nasıl oluyor ki.
Koku kalıyor evde maalesef soğan güzelde.
Gunaydin cancagizim iyiyim,sen nasılsın?Günaydın cancağzım
Nasılsın
Omlet gibi yani güzel oluyormu öyleKavrulmuş soğana yumurta kırılıp pişiriliyor ablam
Evet yeniyim :) adım rüya tıbbi cihaz satış sorumlusuyum istanbuldan bir çocuk annesi 29 yaşındayım aktif olarak çalışıyorum. Aslında kadınlar kulubüne 13 14 yıl önce üyeydim fakat mail unutulunca uzun süre de girmeyince kaldı öyle :)Yeni üyesiniz ne güzel,kendinizden bahsedermisiniz biraz:))
İyi olmaya çalışıyorum cancağzımGunaydin cancagizim iyiyim,sen nasılsın?
Valla eşim bayılarak yiyor, ben ağzıma sürmemOmlet gibi yani güzel oluyormu öyle
Iyi ol cancağızım iyiİyi olmaya çalışıyorum cancağzım
Mennun olduk bizlerde,eskilerdensiniz demek ki,tanıyor olabilirmiyiz acaba öncesinde.Evet yeniyim :) adım rüya tıbbi cihaz satış sorumlusuyum istanbuldan bir çocuk annesi 29 yaşındayım aktif olarak çalışıyorum. Aslında kadınlar kulubüne 13 14 yıl önce üyeydim fakat mail unutulunca uzun süre de girmeyince kaldı öyle :)
Bizde de seveni çokValla eşim bayılarak yiyor, ben ağzıma sürmem
İnşallah cancağzımIyi ol cancağızım iyi
Denemek lazım onuda,eşim yermi bilemedim şimdiValla eşim bayılarak yiyor, ben ağzıma sürmem
❤İnşallah cancağzım