Bence Menemen soğanlı mı olur soğansız mı diye tartışınBugün kü konumuz ne olacak kapışmak anlamında
Günaydın canım, kolay gelsinGünaydın çiçeklerbugün kaynanam, görümcem Ve kocamsu beyle işlerimiz var. (beni bilmeden okuyan da kocamsu deyince manyak karı diyecektir bana ) yani kısacası beni özleyin
Döndüğümde beni özlemiş ol pleaseeeeeeeGünaydın canım, kolay gelsin
Soğansız kahvaltıya, soğanlı sonraki öğünlerde olur. Tercihim bol biberli ve soğansızBence Menemen soğanlı mı olur soğansız mı diye tartışın
Ben seni bu aralar hep özlüyorumDöndüğümde beni özlemiş ol pleaseeeeeee
Sogani normalde sevmem menemenede hayatta koymamBence Menemen soğanlı mı olur soğansız mı diye tartışın
Soğanı çok severim ama menemende sevmemSogani normalde sevmem menemenede hayatta koymam
Menemende yumurta domates biberin tadini almam gerekiyo sogani almak istememSoğanı çok severim ama menemende sevmem
Eşim de soğanlı sever
Aynen canımMenemende yumurta domates biberin tadini almam gerekiyo sogani almak istemem
Güzel birkapışma olurBence Menemen soğanlı mı olur soğansız mı diye tartışın
Bak şimdi anlaştık yasocan elbette soğansız olur menemenSoğansız kahvaltıya, soğanlı sonraki öğünlerde olur. Tercihim bol biberli ve soğansız
Tatlı soğanı severim,menemende bende sevmem katmam hiçSogani normalde sevmem menemenede hayatta koymam
Benimde oldu gecen ay nasil kahroldum anlatamam. Seni cok iyi anliyorm ablaVallahanı fridamben iyiyimde kuşum perşembe gecesi ellerimde maalesef öldü
Hoşbuldum. Teşekkür ederim :)Günaydın, hoş geldiniz
Çok zor hala aklıma geliyor jahroluyorum can oluyordu bana bide konuşuyordu annecik diyordu banaBenimde oldu gecen ay nasil kahroldum anlatamam. Seni cok iyi anliyorm abla
Günaydınlar hoş geldiniz.Günaydınnn :) merhaba güzel insanlar
Çok zor hala aklıma geliyor jahroluyorum can oluyordu bana bide konuşuyordu annecik diyordu bana
GünaydınlarGünaydın