- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Ben ortadayımMayasizlar mayalilara karsi
Cantanem sen nevo 3sunuz sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ortadayımMayasizlar mayalilara karsi
Cantanem sen nevo 3sunuz sizde
Heee iyi ozamanBen ortadayım
İkiside güzelHeee iyi ozaman
Bencede ikisinede bayilirimİkiside güzel
Hiç muhalefet biri değilimdirBencede ikisinede bayilirim
Çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifa versin inşCanım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dedi Omuzlarımız rahatladı çok şükür.
Ortada olmak iyidir iyiHiç muhalefet biri değilimdir
Çok geçmiş olsun canımRabbim başınızdan eksik etmesinCanım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dedi Omuzlarımız rahatladı çok şükür.
Teşekkür ederim bebeksiler
Aynen askoHadi canım
Gecmis olsun canimCanım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dedi Omuzlarımız rahatladı çok şükür.
Canısı,çok özledik besen beni tanımıon ama ben seni tanımış kadarım
gelmiyebilşirim ama bütün dedikoduları alırım
ben buranın miniğiyim memnun oldum
Kuuuuzuuuumsen beni tanımıon ama ben seni tanımış kadarım
gelmiyebilşirim ama bütün dedikoduları alırım
ben buranın miniğiyim memnun oldum
Geçmiş olsun canım banada aynısı olmuştu bir Dr nodül var biopsi yapılacak dedi başka Dr yok dedi .Canım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dedi Omuzlarımız rahatladı çok şükür.
Aretiskom
Canim aretimAretiskom
Yesen keske bukadar kendini kasmasanTatlı istiyorum.Antepli de olur
BenYesen keske bukadar kendini kasmasan