- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.831
- 60
Hiç bilmiyorum ki bende en son hannazın kaşınma sorunu olmuştu hatta yazıştık konu da açmıştıÖyleydi evet, ne oldu bilmem,Corona miydi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum ki bende en son hannazın kaşınma sorunu olmuştu hatta yazıştık konu da açmıştıÖyleydi evet, ne oldu bilmem,Corona miydi acaba
He he biz tembeliz sen çalışkansın hePis tembel
Kayni da vefat etmis sanirimHiç bilmiyorum ki bende en son hannazın kaşınma sorunu olmuştu hatta yazıştık konu da açmıştı
Tabi kiHe he biz tembeliz sen çalışkansın he
Ne oldu acaba inşallah kötü bişey yokturKayni da vefat etmis sanirim
Kardeşi mesaj yazmış hannazın sayfasında önce kaynı sonra eşini toprağa verdi diye,trafik kazası filanmı acaba aklıma o geliyor.Öyleydi evet, ne oldu bilmem,Corona miydi acaba
Nette gordum diyolar ne olmusturkiKayni da vefat etmis sanirim
Trafik kazası diye aklıma geliyor benmde.Ne oldu acaba inşallah kötü bişey yoktur
Yani,kaza ya da CoronaKardeşi mesaj yazmış hannazın sayfasında önce kaynı sonra eşini toprağa verdi diye,trafik kazası filanmı acaba aklıma o geliyor.
Kaza herhaldeNette gordum diyolar ne olmusturki
Bence kaza herhslde dğeri olsaydı söylerdi belkiYani,kaza ya da Corona
Bencede.Kaza herhalde
Evet evet ,kaza gibiBence kaza herhslde dğeri olsaydı söylerdi belki
Bencede.
Gazetede filan mı yazıldı acaba bilgin varmı.Nette gordum diyolar ne olmusturki
Herhalde öyle.Evet evet ,kaza gibi
Allah rahmet eylesinHerhalde öyle.
Amin mekanları cennet olsun.Allah rahmet eylesin
Çok geçmiş olsun babanada,gerek kalmamış biyopsiyede buda sevindirici bir haber.
Geçmişler olsun canım
Yok abla bakmak lazim adi sanını bilsem arastiririmGazetede filan mı yazıldı acaba bilgin varmı.
Hadi canımHannaz'ın esi vefat etmis