Ne yapacağızŞeker kezmez beni
Çözümlenmiyor diye yaptıOndanmi anket yapti
Tatlı olana kadar bekleyeceğizNe yapacağız
Ben anca yemek yaptımO kadar adim attim,temizlik yaptım,pazara gittim,ustune tatlı yiyemem
Yapmadığım is kalmadi cancagizimBen anca yemek yaptım
Aman icimizde kalsın,yemeyelim sekercigimTatlı olana kadar bekleyeceğiz
Bide anketmi filanmı yapıldıÇözümlenmiyor diye yaptı
Sütkü tatlı olsa fena olmaz yani şekercimAman icimizde kalsın,yemeyelim sekercigim
Benim Antepli halâ yerinde tek başına, eşiminkiler sürekli dolduruluyorNe yapacağız
Bende bitterciyim
Canım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dediNoldu bebiş hayırdır kaçırdım gen
Çok geçmiş olsun canım neyseki gerek kalmamış onada.
Aynen abla
Geçmiş olsun canım ❤
Teşekkür ederim bebeksilerGeçmiş olsun canım
Ben hala yemiyorum ya
Hadi canımHannaz'ın esi vefat etmis
Profiline bak kuzuHadi canım
Çok geçmiş olsun babanada,gerek kalmamış biyopsiyede buda sevindirici bir haber.Canım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dediOmuzlarımız rahatladı çok şükür.
Teşekkür ederim bebeksiler
BakayımProfiline bak kuzu
Geçmişler olsun canımCanım, babamın boğazında nodül görmüşler. Biyopsi alınsın denmiş. bugün başka bir doktora gözüktük, hbir şey olmaz. İlacı da yok, takip edelim sadece dediOmuzlarımız rahatladı çok şükür.
Teşekkür ederim bebeksiler
Hadi ya hasta filanmıydı acaba,gerçi sorunlu bir kişiymiş.Hannaz'ın esi vefat etmis
Öyleydi evet, ne oldu bilmem,Corona miydi acabaHadi ya hasta filanmıydı acaba,gerçi sorunlu bir kişiymiş.