- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse kimsenin pişisine pişi demesinHerkesin pişisine kimse karisamaz
3e karsi 1 olunca senin haklisiniz demen gerekmezmiYetemiyorsunuz işte, yetseniz fikrim değişir, haklısınız der otururum
Altın sarısı mübarek,mayalıda kahverengi olmuş baksanaMayasıza bak parlıyor mübarek
Benim yediklerim mesela 5 kiloluk yağ ile yapıyorlar hayır için dağıtıyorlar bazıları güzel olmuor koku oluyor hatta.Tabii, sürekli aynı yağda olunca olmuyor
Gerçeği ben söyledikten sonra, sizin fikrinizin hükmü kalmamıştır. Neden diyeyim3e karsi 1 olunca senin haklisiniz demen gerekmezmi
Demesin kuzuuumKimse kimsenin pişisine pişi demesin
Arka sayflarda ne dedim her ikiside olur dedim.Yetemiyorsunuz işte, yetseniz fikrim değişir, haklısınız der otururum
Surekli değiştirmeden yapıyorlarsa yanık yanık kokuyordurAltın sarısı mübarek,mayalıda kahverengi olmuş baksana
Benim yediklerim mesela 5 kiloluk yağ ile yapıyorlar hayır için dağıtıyorlar bazıları güzel olmuor koku oluyor hatta.
Herkesin pişisi kendine pişiKimse kimsenin pişisine pişi demesin
Bir kerelik kullanıyorlardı onuda çünkü çok yapıyorlar onu bitiyor zaten hemen.Surekli değiştirmeden yapıyorlarsa yanık yanık kokuyordur
Ne pişiymiş
Herkesin pişisi kendine pişi
Ömrümüzü çürüttü pişiNe pişiymiş
Uzun suredir denk gelmedi,özellikle pandemi yüzünden bir yere gidemeyince tabii,her şeyi özledikBir kerelik kullanıyorlardı onuda çünkü çok yapıyorlar onu bitiyor zaten hemen.
Beynim pisti,pisi pişmediNe pişiymiş
Artık yapmıyor olabilirler onuda..Uzun suredir denk gelmedi,özellikle pandemi yüzünden bir yere gidemeyince tabii,her şeyi özledik
He valla cennamBeynim pisti,pisi pişmedi
Ayvalık’ta her akşam sokaklarda ballı lokma tatlısı yapılır ve satılır. Üstüne de tarçın dökerler, offffArtık yapmıyor olabilirler onuda..
Cuma,Cami onlerinde oluyor geneldeArtık yapmıyor olabilirler onuda..