- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
Aynen öyle olur yasmincimLokma tek seferde ağıza atılan cancağzım. Pişi avuç içi kadar yapılır genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle olur yasmincimLokma tek seferde ağıza atılan cancağzım. Pişi avuç içi kadar yapılır genelde
Bende öyle yapıyorumSuyu iyice süzüldükten sonra atarsın. Ben pipet ile havasını alıyorum
Tek seferdemiLokma tek seferde ağıza atılan cancağzım. Pişi avuç içi kadar yapılır genelde
Seninki pisimiydiAynen öyle olur yasmincim
Öyle güzel balon gibi şişiyorki benimkiler bekleye bekleye sönmüştü gerçi ama sen yinede dene müptelası olucaksın hem zaten hamuru kızartıyorsun pişi oluyorMayasız hamur yapıyorum ama ona pişi demiyorum. Sodalı hamur kızartması diyorum
Siz beni ne sandınız, onu merak ettim şimdi
Bizde genel adı lokma cancagizim,puf puf olan ,mayali. Küçük ve tatlı olan da lokma tatlısı. Sodali olan keçibacagiLokma tek seferde ağıza atılan cancağzım. Pişi avuç içi kadar yapılır genelde
Zekiliğini bir kenara bıraktı şu anda, error veriyorPisi diyormuş iste
Zekiliğini bir kenara bıraktı şu anda, error veriyor
Aynen öyle olur yasmincim
Pişen her sey pişidir
Aynen öyle, olmuslere gitsin derler :)Annem her cuma yapar dagitirdi lokma diye
Haklıyım ama
Lokma, minnak top top olurTek seferdemi
Her ikiside olur itiraz etmeyinÇünkü pişinin mayalı olması gerektiğini biliyorsunuz ve sorgulamıyorsunuz
Denese varya iç vaz geçmezDemiyoruz tabi bikere mayasız yapsa anlıycakta nerde
Lokmada izmirde çok meşhurdur şerbete banarlar onuda hayır için dağıtırlar.Lokma deniyor bizde daha çok, sadece bize özgü mu acep
Mayalı pişi yapan yasoMayasız hamur yapıyorum ama ona pişi demiyorum. Sodalı hamur kızartması diyorum
Siz beni ne sandınız, onu merak ettim şimdi
Mayalı pişi diyor.Mayaliya ne diyosun
Zevkli oluyor birazdan terlikler havada uçacakBu konu daha çözülmemiş. 2. Bildirim mi istesek Nevreste
Soruma cevap vermemişsinÖyle güzel balon gibi şişiyorki benimkiler bekleye bekleye sönmüştü gerçi ama sen yinede dene müptelası olucaksın hem zaten hamuru kızartıyorsun pişi oluyor
Evet evet o ,lokma tatlisi derler hattaHer ikiside olur itiraz etmeyin
Denese varya iç vaz geçmez
Lokmada izmirde çok meşhurdur şerbete banarlar onuda hayır için dağıtırlar.
Mayalı pişi yapan yaso
Mayalı pişi diyor.
Zevkli oluyor birazdan terlikler havada uçacak
Ispanak pişirdim az evvelPişen her sey pişidir
Pisi sandikSoruma cevap vermemişsin
Beni ne sandınız