Uzun süre dayanıyor canım. Bende kıştan atıyorum. Yazın börek içlerinde iyi oluyorBuzluğa ispanak ciğ olarak atılınca ne kadar dayanır
TabikiNe etliye, ne sütlüye diyorsun
Fazla akıllısın
Demi yani biz diyozmu hiç neden mayalı diye haaaaa diyomuyuzMayalı yapsınlar mayasızlıya karışmasınlar
Anlamıyordu ablaTuzak soruları gördünmü nye mayalı değilmiş yanmışta filan sarıda değilmiş filan .
Yavvvv heheeee de sende
Tamam canım ,deneyeceğim de emin olayım dedimUzun süre dayanıyor canım. Bende kıştan atıyorum. Yazın börek içlerinde iyi oluyor
Çünkü pişinin mayalı olması gerektiğini biliyorsunuz ve sorgulamıyorsunuzDemi yani biz diyozmu hiç neden mayalı diye haaaaa diyomuyuz
Sende sağol cennam
Demiyoruz tabi bikere mayasız yapsa anlıycakta nerdeDemi yani biz diyozmu hiç neden mayalı diye haaaaa diyomuyuz
Suyu iyice süzüldükten sonra atarsın. Ben pipet ile havasını alıyorumTamam canım ,deneyeceğim de emin olayım dedim
Lokma deniyor bizde daha çok, sadece bize özgü mu acepÇünkü pişinin mayalı olması gerektiğini biliyorsunuz ve sorgulamıyorsunuz
Güzel fikirmişSuyu iyice süzüldükten sonra atarsın. Ben pipet ile havasını alıyorum
Mayasız hamur yapıyorum ama ona pişi demiyorum. Sodalı hamur kızartması diyorumDemiyoruz tabi bikere mayasız yapsa anlıycakta nerde
Evet canim bizde lokma geciyo ama pisiyide boyle yapiyolar bende ondan oyle diyorumLokma deniyor bizde daha çok, sadece bize özgü mu acep
Mayaliya ne diyosunMayasız hamur yapıyorum ama ona pişi demiyorum. Sodalı hamur kızartması diyorum
Siz beni ne sandınız, onu merak ettim şimdi
Ekmek hamuruyla yapılan da lokma evetEvet canim bizde lokma geciyo ama pisiyide boyle yapiyolar bende ondan oyle diyorum
Lokma tek seferde ağıza atılan cancağzım. Pişi avuç içi kadar yapılır geneldeLokma deniyor bizde daha çok, sadece bize özgü mu acep
PişiMayaliya ne diyosun
Evet canim bizde lokma geciyo ama pisiyide boyle yapiyolar bende ondan oyle diyorum
Bu konu daha çözülmemiş. 2. Bildirim mi istesekMayasız hamur yapıyorum ama ona pişi demiyorum. Sodalı hamur kızartması diyorum
Siz beni ne sandınız, onu merak ettim şimdi
Pisi diyormuş isteMayaliya ne diyosun
Annem her cuma yapar dagitirdi lokma diyeEkmek hamuruyla yapılan da lokma evet