Ama belki dün yazanlara kızdım patladımYav He He‘de çok belli ama nevo yaaaa. Onu demeseymişsin aslında gideri varmış
İlk mesajda etiketlerimGerisi
Bence herkes gittiUyumayın
Sen gitme onlar geri gelirBence herkes gitti
Saati ileri cekicem ben simdi bak gorSen gitme onlar geri gelir
Sitenin saatini de alSaati ileri cekicem ben simdi bak gor
Onu sen yapabilirsinSitenin saatini de al
Aklımıza gelir miydi bunları özleyeceğimiz, çok uzadı bi de bir yıl olacak yani artık bıktık gerçekten, inşallah düze çıkarız bir an önceAynen şuan onlar ne kadar lüks harıka bısey geliyor dimi aynı bende oyle dusundum canım yaa
Hepimiz özledik valla, sevdiklerimizle dışarda kahvaltılar, akşam yemekleri, sinemalar, tiyatrolar meğer ne kadar kıymetliymiş, bize çok iyi gelen şeylermişİnşaallah canım yaa. Eski günleri çok özledim
Ben nasıl yapayımOnu sen yapabilirisn
9 üye ama kimse yok burda
Yoneticisin yoksa genemi kekliyon biziBen nasıl yapayım
Pazara,markete gitmek bile bizim için lüks olduAklımıza gelir miydi bunları özleyeceğimiz, çok uzadı bi de bir yıl olacak yani artık bıktık gerçekten, inşallah düze çıkarız bir an önce
Hepimiz özledik valla, sevdiklerimizle dışarda kahvaltılar, akşam yemekleri, sinemalar, tiyatrolar meğer ne kadar kıymetliymiş, bize çok iyi gelen şeylermiş
Sitenin saatini nasıl değiştireyimYoneticisin yoksa genemi kekliyon bizi
Sorma zaten vardı iyice arttı adaletsizlikPazara,markete gitmek bile bizim için lüks olduOkul açılsa
Çok büyük adaletsizlikler var
İnşallah canımAklımıza gelir miydi bunları özleyeceğimiz, çok uzadı bi de bir yıl olacak yani artık bıktık gerçekten, inşallah düze çıkarız bir an önce
Hepimiz özledik valla, sevdiklerimizle dışarda kahvaltılar, akşam yemekleri, sinemalar, tiyatrolar meğer ne kadar kıymetliymiş, bize çok iyi gelen şeylermiş
Iste onu öne al yap bi guzellikSitenin saatini nasıl değiştireyimAma oylamanın saatini değiştirebilirim
O zaman gün bitmiyor bitmesi lazımIste onu öne al yap bi guzellik
Ayyy vallaa dilim kurudu sana laf yetiştirirkenO zaman gün bitmiyor bitmesi lazım
Tarih önemli canımAyyy vallaa dilim kurudu sana laf yetiştirirken