- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Oooh içtimde geldim uyumamam lazım gerci benı etkilemiyor oBu saatte mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooh içtimde geldim uyumamam lazım gerci benı etkilemiyor oBu saatte mi?
Gözümle görsem de inanmam. Hiç senlik değilAma belki dün yazanlara kızdım patladım
Afiyet olsun bebeğim. Bu saatte asla içmemOooh içtimde geldim uyumamam lazım gerci benı etkilemiyor o
Sağol canım Hiç olmadım,olamam zatenGözümle görsem de inanmam. Hiç senlik değil
Afiyet olsun bebeğim. Bu saatte asla içmem
Teşekkür ederim ayşom arada şaşırtıyoruö kendimiGözümle görsem de inanmam. Hiç senlik değil
Afiyet olsun bebeğim. Bu saatte asla içmem
İyi geceler ayşommm sıra sizde inşallah öptümmBen de kaçtım hanımlar. Öptüm sizi şap şup Oriana bi tanem, tebrik ederim şimdiden. ellerine, emeğine sağlık bizi bi sal da biz de oy alalım azcık
Şaka yaptım darılma sakınİyi geceler ayşommm sıra sizde inşallah öptümm
Hayırlı gecelerBen de kaçtım hanımlar. Öptüm sizi şap şup Oriana bi tanem, tebrik ederim şimdiden. ellerine, emeğine sağlık bizi bi sal da biz de oy alalım azcık
Hayırlı geceler
Manyakmısın kızım neden darılayım simdi durduk yere yaaŞaka yaptım darılma sakın
Iyigeceler canim Allah rahatlik versinBen de kaçtım hanımlar. Öptüm sizi şap şup Oriana bi tanem, tebrik ederim şimdiden. ellerine, emeğine sağlık bizi bi sal da biz de oy alalım azcık
Aaaa kim bu acaba hiç denk gelmedimHiç denk gelmedin yani
Güzeeell, korkma yavrum
Ooooo noooBiraz sonra Allah banada rahatlik vercek
Gitti gidiyor .comOoooo nooo
Habibte Kukrim seninle bozuşunca üyelik iptali yaptıAaaa kim bu acaba hiç denk gelmedim
Niye kocaman gözümüze sokuyorsunBi güzellik yapsana, gece benle kalsana, kitabına uydur gel uysa da uymasa da. Çekeceğin var elimden, alacaklıyım teninden, ne dediğimi anladın sen acil durum uyansana!"