- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Evet nasıl haber vermez dedi“ @Elif Eylul hasretinden topiği birbirine kattı” demiş miydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nasıl haber vermez dedi“ @Elif Eylul hasretinden topiği birbirine kattı” demiş miydin
Zukkum yiyesiceÇok yoruldum. Yürüyüşün ve ardından temizliğin acısını pasta yiyerek çıkarmalıyım
Hayırlı günler canımHayırlı günler canlar ❤
Amaaaannn uyduruk pasta kııııızzz. Sade pandispanya yaptım, içine muhallebi, üstüne krem şanti, bi de çilek reçeli ile ceviz koydum Hatta cevizleri içine koyacaktım, unuttumZukkum yiyesice
Pasta neli?
Sanada yasom nasılsın ❤Hayırlı günler canım
Kesinlikle sonra merak oluyor nerdeler diyeAynen haber verin
Pasta neli bende ekmek arası reçel yiyomÇok yoruldum. Yürüyüşün ve ardından temizliğin acısını pasta yiyerek çıkarmalıyım
Kuzum ne haberHayırlı günler canlar ❤
Bizde o bile yok ama muhallebi varAmaaaannn uyduruk pasta kııııızzz. Sade pandispanya yaptım, içine muhallebi, üstüne krem şanti, bi de çilek reçeli ile ceviz koydum Hatta cevizleri içine koyacaktım, unuttum
Sayende nevoş bana kalsa katılmazdım hiçAma içinde ne cevherler varmış
Benmde hiç biri bilem yokBizde o bile yok ama muhallebi var
İyiyim ablacım çok şükür seni sormalı sende iyisindir inşallahKesinlikle sonra merak oluyor nerdeler diye
Pasta neli bende ekmek arası reçel yiyom
Kuzum ne haber
İyi, o zaman afiyet bal şeker olsunAmaaaannn uyduruk pasta kııııızzz. Sade pandispanya yaptım, içine muhallebi, üstüne krem şanti, bi de çilek reçeli ile ceviz koydum Hatta cevizleri içine koyacaktım, unuttum
Tamam oyle hakkım varsa seve seve yardım edeyim nevoşşşMerve yardım et sunumuna özeldenFikirde verirsin
Ayşo bu neyİşte uyduruk pastam
Çok şükür canım, iyiyimSanada yasom nasılsın ❤
uydurma pastamAyşo bu ney
Bende iyiyim sağol kuzumİyiyim ablacım çok şükür seni sormalı sende iyisindir inşallah
Daha ne olsun yani bie dilim yollasana bana yoksa ekranı yalayacamİşte uyduruk pastam