- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ölmek yok daha gömeceğimiz kepçükler varHamdolsun Fridam, ölmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölmek yok daha gömeceğimiz kepçükler varHamdolsun Fridam, ölmüyorum
Kim o kepçüklerÖlmek yok daha gömeceğimiz kepçükler var
Biz hazırız sen hazırmısın fridamBu çılgınlığa KK hazır mı bilemedim çiçeem
Geçmiş olsun yasocum dikkat edeceksin gene .Hamdolsun ablam, iyiyim. Tansiyon İçin takip listemi götürdüm yine. Sıkıntı yokmuş, kimse bana nalet gibi davranmamalıymış
Elbet çıkar her yerlerden biz çekerizKim o kepçükler
Özledim tabiki gecmis olsunÖzlemişsin beni, Nevreste elticim anlattı
Hiç hazır hissetmiyorum çiçeemBiz hazırız sen hazırmısın fridam
Sağolasın canımÖzledim tabiki gecmis olsun
Yaaa keşke yanında götüreydin yasi yaaa tüh efso olurdu biliyon muHastanede kantinde Pınar beyaz bulsaydım, müthiş bir konsept düşünmüştüm
Ama yoktu
Onu bırak, dönüşte yerel bir markete uğradım. Pınar beyaz yoktu, yoksa arabada da yapabilirim diye düşündümYaaa keşke yanında götüreydin yasi yaaa tüh efso olurdu biliyon mu
Inanmiyorum yaaa nasıl olurOnu bırak, dönüşte yerel bir markete uğradım. Pınar beyaz yoktu, yoksa arabada da yapabilirim diye düşündüm
Bu kategorinin kuralları çok basit, ama beyaz bulamadım
Demek ki bu aralar çantaya, arabaya atıp bulundurmak lazım yasimOnu bırak, dönüşte yerel bir markete uğradım. Pınar beyaz yoktu, yoksa arabada da yapabilirim diye düşündüm
Bu kategorinin kuralları çok basit, ama beyaz bulamadım
Bende anlamadım, eşime dedim “ben mi körüm, yoksa gerçekten mi Pınar Beyaz yok”Inanmiyorum yaaa nasıl olur
Aynen, her yerde yapılabilir bu konseptDemek ki bu aralar çantaya, arabaya atıp bulundurmak lazım yasim
Bizim sayemizde yok satmaya başladı zaarBende anlamadım, eşime dedim “ben mi körüm, yoksa gerçekten mi Pınar Beyaz yok”
Valla benim aklıma öyle çok fikir gelmedi yasi, bi tane geldi onuda söyledim nevoşaAynen, her yerde yapılabilir bu konsept
Fikir olarak muhteşemim canım, icraat sıkıntı bendeValla benim aklıma öyle çok fikir gelmedi yasi, bi tane geldi onuda söyledim nevoşa
Böyle fikri napayim gosteremedikten sonraFikir olarak muhteşemim canım, icraat sıkıntı bende
Fikirlerim fotoğrafa yansıyamıyor