Nevo gaza getiriyor seni gaza gelme bekle ikinci haftayıTüh bu hafta yapsam iyi olacak desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevo gaza getiriyor seni gaza gelme bekle ikinci haftayıTüh bu hafta yapsam iyi olacak desene
Hiç ısrar etmedin abla ama yaAman katılmazsan katılma
Kendi katılmıyor milleti gaza getiriyorNevo gaza getiriyor seni gaza gelme bekle ikinci haftayı
Küstüm sana hıhhhhHiç ısrar etmedin abla ama ya
Nevo valla gaz vermede bir numara zatenNevo gaza getiriyor seni gaza gelme bekle ikinci haftayı
Belki 1.ci olurumAynen bu hafta az olacak
Aynen öyle. Sen seçiyorsun şu yazmasın diyorsun, yazamıyorWaay gerçekten mi e o zaman sevmediğimiz üye olursa basarız engeli şimdi moda oldu ya zaten sen git yazma benim konuma demek
Önce bi bakalım nasıl sofralar hazırlanıyor fikir olsun da ikinci hafta katılırım belkiKendi katılmıyor milleti gaza getiriyor
Komşudan masayı aldın mı50 kişilik sofra kuracaksın yaNevo valla gaz vermede bir numara zaten
Peki öyle olsunÖnce bi bakalım nasıl sofralar hazırlanıyor fikir olsun da ikinci hafta katılırım belki
Bence yaptin senHiç ısrar etmedin abla ama ya
Aşkolsun abla yaaKüstüm sana hıhhhh
Seç bir iki kişi bebeemAynen öyle. Sen seçiyorsun şu yazmasın diyorsun, yazamıyor
Gelenlerin hepsi çok güzelBakalım kk kimi seçecekBelki 1.ci olurum
Aynen sende gaza gelcen şimdi bak nasıl biliyor işiNevo valla gaz vermede bir numara zaten
Ne var yapsanAşkolsun abla yaa
MaşallahGelenlerin hepsi çok güzelBakalım kk kimi seçecek
Bencede yapti bizi kekliyoBence yaptin sen
Aynen sende gaza gelcen şimdi bak nasıl biliyor işi
Yok ben yapmadım pusuda bekliyorum cumartesiyi bakalım neler gelecek ona göre yaparım bi dahaki haftaya.Bence yaptin sen