- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel kafamız var benceAynı benim kafam işte yaa
Bencede mükemmeliz ama bizi anlamakta zorluk çekiyorlar bebekGüzel kafamız var bence
Toplam sayıyı artık bildirmiyorum.İlklerde kim var anlamayın diyeAma iyi gidiyoruzNevreste nevoş bugün başvuran kaç kişi oldu? Toplam sayı nedir
Anlamadık zaten 50 olur mu senceToplam sayıyı artık bildirmiyorum.İlklerde kim var anlamayın diyeAma iyi gidiyoruz
Memnun olduğuna göre baya sofra gelmiş ablaToplam sayıyı artık bildirmiyorum.İlklerde kim var anlamayın diyeAma iyi gidiyoruz
Bencede mükemmeliz ama bizi anlamakta zorluk çekiyorlar bebek
Şahsi fikrim ilk hafta sayı normal olacakSenin gibi acaba nasıl olacak diyenler haftaya gelecekAnlamadık zaten 50 olur mu sence
İşte biri de benŞahsi fikrim ilk hafta sayı normal olacakSenin gibi acaba nasıl olacak diyenler haftaya gelecek
2.gün için iyi canımMemnun olduğuna göre baya sofra gelmiş abla
Waay gerçekten mi e o zaman sevmediğimiz üye olursa basarız engeli şimdi moda oldu ya zaten sen git yazma benim konuma demekASSOSyal ne dicem sana. şimdi pro olduk ya biz, konu açtığımızda konuya kimle mesaj yazabilir kimler yazamaz onu bile seçebiliyoruz
Bundan 2.hafta patlama olacakİşte biri de ben
Ben katılmıcam abla cumartesi gelsin de katılanları görelim2.gün için iyi canım
Tüh bu hafta yapsam iyi olacak deseneŞahsi fikrim ilk hafta sayı normal olacakSenin gibi acaba nasıl olacak diyenler haftaya gelecek
Aman katılmazsan katılmaBen katılmıcam abla cumartesi gelsin de katılanları görelim
Aynen bu hafta az olacakTüh bu hafta yapsam iyi olacak desene