- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Pcye geçmem lazımKoysana bir nasil olcak bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcye geçmem lazımKoysana bir nasil olcak bakalim
Evet ayda bir kahvaltımız böyle oluyorGercekmi bu isyeri kahvlatisimi
Eeee guzel isteEvet ayda bir kahvaltımız böyle oluyor
Bunun yavrusu oluyor her gün. Pınar beyaz mı olması lazım illa. Labne olmaz mı NevresteEeee guzel iste
Hergun oluyosa masana koy beyazi çek canimBunun yavrusu oluyor her gün. Pınar beyaz mı olması lazım illa. Labne olmaz mı Nevreste
Ben aldigimda hemen yikamistim mis gibi yumos koktuKızlar, siz kesin bilirsiniz. bu yeni perde kokusu nasıl çıkar? Nevreste bu fonların kokusu ciğerimi söktü
Bebito ben de yıkadım akşam, yatmadan astık Ama kapıyı kapattık. Şimdi o nem kokusu mu desem ne desem, yeni mobilya koklar ya öyle kokmuş. Astım da var bende. ÇıldırdımBen aldigimda hemen yikamistim mis gibi yumos koktu
Bunu kim yapacak çok merak ediyorum
Sen şop yap nevoş, benim adıma yarışmaya ekleyiver anlaşırızHemen shop yapayım
Yok beyaz olacak ve sen hazırlayacaksınBunun yavrusu oluyor her gün. Pınar beyaz mı olması lazım illa. Labne olmaz mı Nevreste
Iş yerine bak yaa benide alsana oraya personel olarakEvet ayda bir kahvaltımız böyle oluyor
Birisi belki netten resim bulup gönderecek sana, nasıl anlayacaksın nevoşYok beyaz olacak ve sen hazırlayacaksın
Nevo anlar sen merak etmeBirisi belki netten resim bulup gönderecek sana, nasıl anlayacaksın nevoş
E masayı biz hazırlıyoruz zatenYok beyaz olacak ve sen hazırlayacaksın
görseli al google yapıştır çıkarBirisi belki netten resim bulup gönderecek sana, nasıl anlayacaksın nevoş
Gel gelIş yerine bak yaa benide alsana oraya personel olarak
İyi madem bekliyoruzE masayı biz hazırlıyoruz zaten
Işte can ya sorgusuz sualsiz gel dedi ❤❤❤Gel gel