- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Başaklar titiz oluyor.İkizler mükemmelliyetçi bu çok yoruyor.Duble ikizler, katmerli ikizler
Benim Başak Çok yorucu bu burçlar arasında olmak. Çok zıtlar
Başaklar o kadar değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başaklar titiz oluyor.İkizler mükemmelliyetçi bu çok yoruyor.Duble ikizler, katmerli ikizler
Benim Başak Çok yorucu bu burçlar arasında olmak. Çok zıtlar
Bence aşık bize. baksana kocayı bile aynı günde seçmişKötü bir şey mi yaniSen bizi beğenmiyor musun
Aynen aşkom banada öyle geldiBence öyle demek istedi nevos
Çok hayran bizsiz duramıyorBence aşık bize. baksana kocayı bile aynı günde seçmiş
MoodBaşaklar titiz oluyor.İkizler mükemmelliyetçi bu çok yoruyor.
Başaklar o kadar değil
Sen ikizler misin abla zor oluyodur iki tane seni dinlemekBaşaklar titiz oluyor.İkizler mükemmelliyetçi bu çok yoruyor.
Başaklar o kadar değil
Başkası yapınca da üzerinden geçmek zorunda kalıyorum işte. Eşim de sinir oluyor bu huyuma. Artık onun yaptığı şeylere karışmıyorum Yeter ki iş yapsınHer şeye atlıyoruzİlla biz yapacağızHer şey çok iyi olmalı
Başakları severim.Oğlum başak olsun diye 2 gün doğumu beklettim
İşte iki tane değilimSen ikizler misin abla zor oluyodur iki tane seni dinlemek
Bende güvenmem illa kendim yapmalıyımBu sebeple kendim yaparım.Oda beni yoruyor.Başkası yapınca da üzerinden geçmek zorunda kalıyorum işte. Eşim de sinir oluyor bu huyuma. Artık onun yaptığı şeylere karışmıyorum Yeter ki iş yapsın
yükselenini bilmiyorum
zorzunuz zooooorrrrrrrr. yordunuz beniKötü bir şey mi yaniSen bizi beğenmiyor musun
Ne zorluğumu gördünyükselenini bilmiyorum
zorzunuz zooooorrrrrrrr. yordunuz beni
ay nevoş yorma beni Allasen, anladın senNe zorluğumu gördün
Yok anlamadımay nevoş yorma beni Allasen, anladın sen
nevooşşş müsaitmisinYok anlamadım
Tek tane daha iyi ablaİşte iki tane değilim
Ne işin var nevoyla pariko hayırdırnevooşşş müsaitmisin
Hayirdirnevooşşş müsaitmisin
ay yazdım ya işte bi övüyon bi gömüyon diye, sen de dedin sen uslu durmuyosun diye. başa mı saralım aşkısı?Yok anlamadım
Aşkolsun ne zorluğumuzu gördün yayükselenini bilmiyorum
zorzunuz zooooorrrrrrrr. yordunuz beni