- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
İyi ki girmişler yoksa uçardın o kiloylaünideyken hepten 48-49 kilo falandım. bazen 50 olurdum. çanakkalede okudum ben. kampüs dağın içinde, rüzgarda benim koluma giriyorlardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki girmişler yoksa uçardın o kiloylaünideyken hepten 48-49 kilo falandım. bazen 50 olurdum. çanakkalede okudum ben. kampüs dağın içinde, rüzgarda benim koluma giriyorlardı
Ben her şeyin ile ilgileniyorum hala beni beğenmiyorsunmillet özelden Nevreste ye kahvaltı sofrası atar, ben fon perde atıyorum
aşkolsun, ben seni çok beğeniyorum ama siz bana diyorsunuz sonra Jenna16 ileBen her şeyin ile ilgileniyorum hala beni beğenmiyorsun
Yok temize çıktın bal falan olamazsınaşkolsun, ben seni çok beğeniyorum ama siz bana diyorsunuz sonra Jenna16 ile
rüyalarına kadar giriyorum artık yaniYok temize çıktın bal falan olamazsın
Bak ne diyeceğim ben bugün rüyamda seninle telefonda konuşuyordum
Fon perdeleri soruyordun
Nasıl oldu bilmemrüyalarına kadar giriyorum artık yani
özlemişsindir belki akşam pek giremedimNasıl oldu bilmem
Bu sıra yine karışık rüyalar görüyorum.Benim bu tür rüyalar sonunda bir şeyler oluyorözlemişsindir belki akşam pek giremedim
Kendiyle ilgilenilmesine bayılıyorBen her şeyin ile ilgileniyorum hala beni beğenmiyorsun
hayırlara çıksın inşallahBu sıra yine karışık rüyalar görüyorum.Benim bu tür rüyalar sonunda bir şeyler oluyor
Aynen bayılıyor. Balık özelliği İlgi kendilerinde olsun istiyorlar. Olmayınca depresyondalarKendiyle ilgilenilmesine bayılıyor
Amin inşaallahhayırlara çıksın inşallah
Ne konusu perde migideyim de konu açayım bari
Eh belkide sımdılık danıstım sadeceKahvaltı sofrası mı paylaşacaksın
gibi gibiNe konusu perde mi
gercekten ne konusu kitap konusu mugideyim de konu açayım bari
Eki Görüntüle 2773755
Not: Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru reddedilebilir.
- Yarışma kapsamında keyifli hissettiğiniz bir anın fotoğrafını paylaşmanız gerekmektedir. Bu fotoğraf, bir kahvaltı sofrası, cam önünde bir bardak çay ya da bebeğinizin ellerini avucunuza aldığınız bir anın fotoğrafı olabilir. Siz nasıl isterseniz, yeter ki sizin için paylaşılamayan bir an olsun.
- Fotoğraf karesinde Pınar Beyaz mutlaka görünmelidir.
- Fotoğraf önce Bölüm Editörü '' Nevreste '' ye gönderilecek, onaylanması durumunda yarışmaya katılım sağlanacaktır.
Kriterler
Detaylar
- Fotoğrafta Pınar Beyaz bulunmalıdır.
- Konuyla ilgili olmayan görsel ya da içerik paylaşılmamalıdır.
- Fotoğrafı anlatan, belki sizin için öneminden bahsettiğiniz bir iki cümle paylaşılabilir.
- Yarışmada her hafta ilk 3 kişiye ödül verilecektir. Önceki yarışmalarda ödül alan bir yarışmacının tekrar dereceye girmesi durumunda onun yerine 4.sıradaki yarışmacı ödül kazanmış sayılır.
- Bir yıl içerisinde Pınar yarışmalarında 2 defa ödül alan üyelerimiz, 3. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Yarışma Şubat ayı boyunca her hafta tekrarlanacak ve cumartesi günü sona erecektir. Pazar oylama başlayacak. Haftanın yarışması 3 gün oylamaya sunulacaktır.
1.Yarışma
Katılım başlama tarihi : 1 Şubat 2021
En son başvuru tarihi : 6 Şubat 2021
Oylama başlama tarihi : 7 Şubat 2021
Oylama bitiş tarihi : 9 Şubat 2021
Hediye konusunda:
- Her hafta en yüksek oy alan 3 kişiye, toplamdaysa 12 kişiye “1 yıllık Pınar Beyaz” hediye edilecektir.
- 4 haftanın toplamında ayrı bir birinci seçilmeyecektir.
- Her hafta en yüksek oy alan 3 kişiye aynı değerde ödül veril
Ayy bu hafta olmasa da mutlaka katılacağım bunaEki Görüntüle 2773755
Not: Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru reddedilebilir.
- Yarışma kapsamında keyifli hissettiğiniz bir anın fotoğrafını paylaşmanız gerekmektedir. Bu fotoğraf, bir kahvaltı sofrası, cam önünde bir bardak çay ya da bebeğinizin ellerini avucunuza aldığınız bir anın fotoğrafı olabilir. Siz nasıl isterseniz, yeter ki sizin için paylaşılamayan bir an olsun.
- Fotoğraf karesinde Pınar Beyaz mutlaka görünmelidir.
- Fotoğraf önce Bölüm Editörü '' Nevreste '' ye gönderilecek, onaylanması durumunda yarışmaya katılım sağlanacaktır.
Kriterler
Detaylar
- Fotoğrafta Pınar Beyaz bulunmalıdır.
- Konuyla ilgili olmayan görsel ya da içerik paylaşılmamalıdır.
- Fotoğrafı anlatan, belki sizin için öneminden bahsettiğiniz bir iki cümle paylaşılabilir.
- Yarışmada her hafta ilk 3 kişiye ödül verilecektir. Önceki yarışmalarda ödül alan bir yarışmacının tekrar dereceye girmesi durumunda onun yerine 4.sıradaki yarışmacı ödül kazanmış sayılır.
- Bir yıl içerisinde Pınar yarışmalarında 2 defa ödül alan üyelerimiz, 3. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Yarışma Şubat ayı boyunca her hafta tekrarlanacak ve cumartesi günü sona erecektir. Pazar oylama başlayacak. Haftanın yarışması 3 gün oylamaya sunulacaktır.
1.Yarışma
Katılım başlama tarihi : 1 Şubat 2021
En son başvuru tarihi : 6 Şubat 2021
Oylama başlama tarihi : 7 Şubat 2021
Oylama bitiş tarihi : 9 Şubat 2021
Hediye konusunda:
- Her hafta en yüksek oy alan 3 kişiye, toplamdaysa 12 kişiye “1 yıllık Pınar Beyaz” hediye edilecektir.
- 4 haftanın toplamında ayrı bir birinci seçilmeyecektir.
- Her hafta en yüksek oy alan 3 kişiye aynı değerde ödül verilecektir.
Ne gibigibi gibi
Tabi ki canım beklerizSende bir kahvaltı sofrası hazırlaAyy bu hafta olmasa da mutlaka katılacağım buna