- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Valla o olmasa toparlayamazdim kendimk hala da toparlamis değilim ama işte idare ediyoruzInsallah iyi olursun canimyaaaa Allah razi olsun annenden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla o olmasa toparlayamazdim kendimk hala da toparlamis değilim ama işte idare ediyoruzInsallah iyi olursun canimyaaaa Allah razi olsun annenden
Evet canım 11 HaziranCiddi misin
Aynen aşkomRuh halleri karışık askom
Kendinizi yıpratıyorsunuzOlsun karsimizdakini kirmaktan daha iyidir özür dilemek
SöylememNevreste abla kaç sofra geldi şuana kadar
Geçmiş olsun canım gözün aydınİyi olmaya çalışıyorum şükür annem bende desteğe geldi sağolsun günlerdir kafam karışık di biraz dağıldı sayesinde
Senin takım ortaya çıkacak mıHayırlı olsun inşallah güzel mis ödüller
Hımm neden kanım kaynadı belli olduEvet canım 11 Haziran
Aynı fikirdeyimHımm neden kanım kaynadı belli oldu
Abla ne olcak ki ya valla bugün yapmicam ben 1 eksik yada 1 fazla bari şöyle merak ettimSöylemem
Kimlerin ilk olduğu belli olur söyleyememÇoğalsın söylerimAbla ne olcak ki ya valla bugün yapmicam ben 1 eksik yada 1 fazla bari şöyle merak ettim
Tamam ablaKimlerin ilk olduğu belli olur söyleyememÇoğalsın söylerim
Kayısı mı? Kayısı benim dişimin kovuğunu doldurmazbugun bende açlıkla imtihandayım resmen ara ogun kayısıda kesmedı benı
Yok, genel hali böyleNedenkiii iş ciddiye bınınce korktumu
Ettiiimmm Ama 9’da yaptğım kahvaltı tutmaz ki beni 12.30’a kadarKahvaltı etmedin mi,ikinciye mi aciktin
Yemek yerken geneldeNe zaman tok oluyorsun
KeşkeKeske gelseydin bana
Şu sitede benim Sherlock Holmes olduğumu herkes bilirEvet hem de alsem dediği tarih. Sahi sen nerden biliyorsun alssem
Kocam, sen Ve nevo aynı gün Hayatımda 3 tane ikizler varHımm neden kanım kaynadı belli oldu
Allah yardımcın olsun bacım. Peki yükseleni ne eşininKocam, sen Ve nevo aynı gün Hayatımda 3 tane ikizler var
İkizler benim
Kötü bir şey mi yaniSen bizi beğenmiyor musunYemek yerken genelde
Keşke
Şu sitede benim Sherlock Holmes olduğumu herkes bilir
Kocam, sen Ve nevo aynı gün Hayatımda 3 tane ikizler var
Duble ikizler, katmerli ikizlerİkizler benim
Bence öyle demek istedi nevosKötü bir şey mi yaniSen bizi beğenmiyor musun