- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
duymasin bizim naletBugünün naleti Boğa Ay hemsom,cok yasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duymasin bizim naletBugünün naleti Boğa Ay hemsom,cok yasa
Ama işte suçlu olmadığınız zamanda özür diliyorsunuzBiliyorum iste karsidakinide kırmıs olabiliyorum hemen özür dilerim farkindayim bazen sacmaladigimi ama pat diye söylemek istemesemde engel olamiyorum
Kapasın kulaklarını naletduymasin bizim nalet
Surekli konusan bir koca var karsimdaKapasın kulaklarını nalet
Ruh halleri karışık askomAma işte suçlu olmadığınız zamanda özür diliyorsunuz
Bu sefer biz üzülüyoruz
Olsun karsimizdakini kirmaktan daha iyidir özür dilemekAma işte suçlu olmadığınız zamanda özür diliyorsunuz
Bu sefer biz üzülüyoruz
Ah be hemsom,inatçı da oluyorlar degil miSurekli konusan bir koca var karsimda
Hosgeldin minikHayırlı olsun inşallah güzel mis ödüller
Bizdeki model özür dilemiyorOlsun karsimizdakini kirmaktan daha iyidir özür dilemek
Ciddi misinAynı gün doğmuşuz
Saclari dik zaten keci grubundan sanirim sinirli bisey yemini suyunu veriyom halbukiAh be hemsom,inatçı da oluyorlar degil mi
Aaaaa nedenkiBizdeki model özür dilemiyor
Bilmem,Çin balığı zaarAaaaa nedenki
Ya ahahaha duymasinSaclari dik zaten keci grubundan sanirim sinirli bisey yemini suyunu veriyom halbuki
Geldim gidiyorim :)) nasılsın elifim :))Hosgeldin minik
Ben iyiyim canim sen nasilsinGeldim gidiyorim :)) nasılsın elifim :))
Duysa neolcak korkmuyomkiYa ahahaha duymasin
İyi olmaya çalışıyorum şükür annem bende desteğe geldi sağolsun günlerdir kafam karışık di biraz dağıldı sayesindeBen iyiyim canim sen nasilsin
Insallah iyi olursun canimyaaaa Allah razi olsun annendenİyi olmaya çalışıyorum şükür annem bende desteğe geldi sağolsun günlerdir kafam karışık di biraz dağıldı sayesinde