- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
bugun bende açlıkla imtihandayım resmen ara ogun kayısıda kesmedı benıACIKTIM ZATEN üstüme gelmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun bende açlıkla imtihandayım resmen ara ogun kayısıda kesmedı benıACIKTIM ZATEN üstüme gelmeyin
çok acıktım hem de yaaaaaaaaaAcikmis,kacin
Nedenkiii iş ciddiye bınınce korktumukocam istemiyor işte onu anlatıyordum ben de. düne kadar tüp bebeğe he diyen adam caydı şimdi
Değiştirir fikrini merak etmekocam istemiyor işte onu anlatıyordum ben de. düne kadar tüp bebeğe he diyen adam caydı şimdi
Kahvaltı etmedin mi,ikinciye mi aciktinçok acıktım hem de yaaaaaaaaa
Ne zaman tok oluyorsunçok acıktım hem de yaaaaaaaaa
Keske gelseydin banaçok acıktım hem de yaaaaaaaaa
Sen öyle diyorsan öyledir12 ye kadar Günaydın bikere
Sende ikizler misinSen öyle diyorsan öyledir
Aynı gün doğmuşuzEvet hem de alsem dediği tarih. Sahi sen nerden biliyorsun alssem
Ablam oglak oglum oglak ama umursamazlar hicbirseyi bizimkinler,ben balik salagim biraz bide agzimda var ne soylersem o ağlak oluyorum,kocam boga nefret ediyorum bogadanSende ikizler misin
Balıklar evet çabuk inanıyor ve çabuk kırılıyorsunuzOda çevrenizdekileri zorluyor.Ablam oglak oglum oglak ama umursamazlar hicbirseyi bizimkinler,ben balik salagim biraz bide agzimda var ne soylersem o ağlak oluyorum,kocam boga nefret ediyorum bogadan
Kizlar yay
Bende terazi ve aslan burcu ile anlaşamıyorumAblam oglak oglum oglak ama umursamazlar hicbirseyi bizimkinler,ben balik salagim biraz bide agzimda var ne soylersem o ağlak oluyorum,kocam boga nefret ediyorum bogadan
Kizlar yay
Napayim öleyimmiBalıklar evet çabuk inanıyor ve çabuk kırılıyorsunuzOda çevrenizdekileri zorluyor.
Heryerimiz pohhh valla neyse bu burç şeysiiiBende terazi ve aslan burcu ile anlaşamıyorum
Eşim terazi. Büyük oglan ikizler küçük olan yengeç
Ölme tabi kiAma hemen küsme Karşıdakini düşünBelki sen onu daha çok kırdunNapayim öleyimmi
Bugünün naleti Boğa Ay hemsom,cok yasaAblam oglak oglum oglak ama umursamazlar hicbirseyi bizimkinler,ben balik salagim biraz bide agzimda var ne soylersem o ağlak oluyorum,kocam boga nefret ediyorum bogadan
Kizlar yay
Büyüğüm varken bana düşmezDoğru demiş abla ben onun enerjisine yetisemem ama -Adel- yapar hadi adelim perişe göster gününü
Biliyorum iste karsidakinide kırmıs olabiliyorum hemen özür dilerim farkindayim bazen sacmaladigimi ama pat diye söylemek istemesemde engel olamiyorumÖlme tabi kiAma hemen küsme Karşıdakini düşünBelki sen onu daha çok kırdun