- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Anlamadım ki ne saniyorbiz uzaya çıktık halbuki bu daha dünyalı beee kıyamam bir garip dunyali isteNe bekliyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım ki ne saniyorbiz uzaya çıktık halbuki bu daha dünyalı beee kıyamam bir garip dunyali isteNe bekliyor acaba
Yaaa canım benımBebeğim internet meselesi
yaaa kıyamam gep unutuyorum şu internet olayınıBebeğim internet meselesi
Oysa normal kahvaltı işteBelki tabaklar değişebilirAnlamadım ki ne saniyorbiz uzaya çıktık halbuki bu daha dünyalı beee kıyamam bir garip dunyali iste
Bakıcaz artık, daha üste çıkan biri olmazsaSenin şansın daha büyük
Aynen öyle azcik biraz fazla ozenivercez okadar.Oysa normal kahvaltı işteBelki tabaklar değişebilir
Ya olursaDelü buyayok biz marstan özel şeyler getiriyok sofraya filan
Bende kiyamiyom kendimeYaaa canım benım
yaaa kıyamam gep unutuyorum şu internet olayını
Birinizden biriniz bombayı patlatacak zaten bekliyorum benBen danilo zannayi getircem buraya baş koseye
İşte olsa bile senin sofran gibi olanlarda olacakYa olursa
Ya kimin neyi beğeneceği muallak herkese hitap etsin ki kazansın off çok şey düşünüyorum ben ince mi neİşte olsa bile senin sofran gibi olanlarda olacak
Seninde olaaar olmalı güven kendine titre ve kendine gellllll sesssss gellll titttttreeeeeYa olursa
Benimki daha yahşi üzerine daha ne olabilüükiii danilo nunBirinizden biriniz bombayı patlatacak zaten bekliyorum ben
Gelinin oynamaya niyeti yok,yerim dar diyor diye bir laf varYa kimin neyi beğeneceği muallak herkese hitap etsin ki kazansın off çok şey düşünüyorum ben ince mi ne
Cuk oturdu ablaGelinin oynamaya niyeti yok,yerim dar diyor diye bir laf var
İsteği yok nazlanıyorCuk oturdu abla
Titreyip döncem bebeğim sanaSeninde olaaar olmalı güven kendine titre ve kendine gellllll sesssss gellll titttttreeeee
Benimki daha yahşi üzerine daha ne olabilüükiii danilo nun
Yok aslinda, herkesten çok istiyo olabilirim bile✌Gelinin oynamaya niyeti yok,yerim dar diyor diye bir laf var
O zaman korkmaYok aslinda, herkesten çok istiyo olabilirim bile✌
Dur ben bu hafta sofra kurayım sanada gör Nevoşİsteği yok nazlanıyor