- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.808
Bebeğim internet meselesiNerdesin kız sen tüm gündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim internet meselesiNerdesin kız sen tüm gündür
O yarın yapacakmışC A N O kız sen kimbilir neler yaptın yaa gel buraya anlat bakayım
O hazırlamıştır herseyi kiO yarın yapacakmış
İlla benzer olacak yapacak bir şey yokYaaa dört hafta masa hazırlayan olur mu gerçekten masa örtü tabak çanak değiştirmek gerekmez mi
Bugün ondan yokO hazırlamıştır herseyi ki
Şu hafta bi bitse de görsek yaaaİlla benzer olacak yapacak bir şey yok
Ya acayip merak ediyorum, daha ilk gün masa hazırlamak nedir yaa bu yarışma daha iddialı herkes sankiBugün ondan yok
Dimi yani doğru hatırlıyorum bi an adam karşımda gibi hissettim mesajda da gitme kal falan diyor tövbee estafggsgÖyle zaten
Cumartesi göreceksinizŞu hafta bi bitse de görsek yaaa
Yani gelenler güzel ama sen çok korkuyorsun,boşa korkuyorsunYa acayip merak ediyorum, daha ilk gün masa hazırlamak nedir yaa bu yarışma daha iddialı herkes sanki
Gazozda ikram ederDimi yani doğru hatırlıyorum bi an adam karşımda gibi hissettim mesajda da gitme kal falan diyor tövbee estafggsg
Cok güzel bir sayi ama hani beni biliyorsun foto cekmem sorunlu bide şu yaşta içimin geçmiş olması sunum filan yapamıyorum ya bütün heveslerim kaçmış ben benden ümidimi kestim ama yinede hobi niyetine katılayımBu sefer 12 kişi alacak
Valla korkuyorum nevoş, gözümde hep beş yıldızlı restaurant masaları var, masada on çeşit ikramlar falan dönüyoYani gelenler güzel ama sen çok korkuyorsun,boşa korkuyorsun
++ katılıyorum bende ayni hisler içerisindeyimValla korkuyorum nevoş, gözümde hep beş yıldızlı restaurant masaları var, masada on çeşit ikramlar falan dönüyo
Bu sefer yap görelimBu yaşta bu tembellik hiç yakışmıyorCok güzel bir sayi ama hani beni biliyorsun foto cekmem sorunlu bide şu yaşta içimin geçmiş olması sunum filan yapamıyorum ya bütün heveslerim kaçmış ben benden ümidimi kestim ama yinede hobi niyetine katılayım
Yok öyle değilValla korkuyorum nevoş, gözümde hep beş yıldızlı restaurant masaları var, masada on çeşit ikramlar falan dönüyo