- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Abartıya gerek yok++ katılıyorum bende ayni hisler içerisindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartıya gerek yok++ katılıyorum bende ayni hisler içerisindeyim
Gazozcu abimize selamlar ve saygilar ben kaçarGazozda ikram eder
Hayırlı gecelerGazozcu abimize selamlar ve saygilar ben kaçar
Hic içimden gelmiyor Annem 55 yasinda masallah nerde ne akim var katiliyor yemekler sunumlar filan huhuhh o derece ona mi yaptırsam neBu sefer yap görelimBu yaşta bu tembellik hiç yakışmıyor
Hayirli geceler ablaHayırlı geceler
Hiç ikna edemiyorum kendimi yaa++ katılıyorum bende ayni hisler içerisindeyim
Iyi geceler canım ❤Hayirli geceler abla
Yaaa gerçekten mi normal insanların masasi gibi mi yani uzay üssü bişey yok dimiYok öyle değil
Annen katılsınHic içimden gelmiyor Annem 55 yasinda masallah nerde ne akim var katiliyor yemekler sunumlar filan huhuhh o derece ona mi yaptırsam ne
Bence yokYaaa gerçekten mi normal insanların masasi gibi mi yani uzay üssü bişey yok dimi
Var var ben uzaya füze fırlatcam masadan ona göre kork senYaaa gerçekten mi normal insanların masasi gibi mi yani uzay üssü bişey yok dimi
Ben masanın ortasında ateş yakacağımVar var ben uzaya füze fırlatcam masadan ona göre kork sen
Kimsenin şansı yok abla o zaman boşuna uğraşmasınlarBen masanın ortasında ateş yakacağım
Kahvaltı sofrası ve ateş çok uyumluKimsenin şansı yok abla o zaman boşuna uğraşmasınlar
Uyumsuz olsun abla yanarlı dönerli diye bütün oyları toplarsınKahvaltı sofrası ve ateş çok uyumlu
Delü buyayok biz marstan özel şeyler getiriyok sofraya filanYaaa gerçekten mi normal insanların masasi gibi mi yani uzay üssü bişey yok dimi
Hiç şansım yokUyumsuz olsun abla yanarlı dönerli diye bütün oyları toplarsın
Ne bekliyor acabaDelü buyayok biz marstan özel şeyler getiriyok sofraya filan
Ben masadan füze fırlatcam belki şansım olurHiç şansım yok
Senin şansın daha büyükBen masadan füze fırlatcam belki şansım olur