- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Hep gel bak buralar cok güzelYarışmada basarilar
Ben buralara yeni takılmaya başladım suanlik sondan 10'a girerek mutlu olanlardanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep gel bak buralar cok güzelYarışmada basarilar
Ben buralara yeni takılmaya başladım suanlik sondan 10'a girerek mutlu olanlardanım
Vayy hızlı bir başlangıç olmuş ben daha bugün öğrendim oysaki2 sofra geldi
Ben günlerdir konuda yazıyorum.Dün etiket yapmıştımVayy hızlı bir başlangıç olmuş ben daha bugün öğrendim oysaki
Geç kalmış değilsin şimdiden başla yarına kur sofranı yavru ceylanVayy hızlı bir başlangıç olmuş ben daha bugün öğrendim oysaki
1. Olana kadar burdayımHep gel bak buralar cok güzel
Gel yaaaa birinci olmasanda yanımızda ol yapabildigin kadar bak bana hep yaparım birinxi olmam boşver1. Olana kadar burdayım
Etiket bildirimi gelince gördüm konuya cok bakmaya fırsatım olmuyorBen günlerdir konuda yazıyorum.Dün etiket yapmıştım
Çok iyisin devam etNasılım Nevreste nevroş
Neyse daha yeni başladıkEtiket bildirimi gelince gördüm konuya cok bakmaya fırsatım olmuyor
Olsun yaa işin ne burda kalEtiket bildirimi gelince gördüm konuya cok bakmaya fırsatım olmuyor
Artık bir kıyak yaparsınÇok iyisin devam et
Yarin alışverişe çıkıp bir pınar kovalamam lazım çarşamba katılırım ancaGeç kalmış değilsin şimdiden başla yarına kur sofranı yavru ceylan
Aç bir gazoz içelimArtık bir kıyak yaparsın
Aferşn yaaa işte sen yaparsın aynı bendeki heves gibi hemen yaparım bendeYarin alışverişe çıkıp bir pınar kovalamam lazım çarşamba katılırım anca
Hadi inşaallahYarin alışverişe çıkıp bir pınar kovalamam lazım çarşamba katılırım anca
Hahahqa bende çok birinci olacakmışım gibi durmuyor zaten buralardayım zaten gidemiyorum sanki bu sefer olacakmis hisleri geldiğindenGel yaaaa birinci olmasanda yanımızda ol yapabildigin kadar bak bana hep yaparım birinxi olmam boşver
Tamam ya gitmiyorum Ama senin şu profilin bana yeşilçamın kotu filmlerini çağrıştırmaya başladı bakOlsun yaa işin ne burda kal
Öyle zatenTamam ya gitmiyorum Ama senin şu profilin bana yeşilçamın kotu filmlerini çağrıştırmaya başladı bak
Bu sefer 12 kişi alacakHahahqa bende çok birinci olacakmışım gibi durmuyor zaten buralardayım zaten gidemiyorum sanki bu sefer olacakmis hisleri geldiğinden