- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
Hep gel bak buralar cok güzelYarışmada basarilar
Ben buralara yeni takılmaya başladım suanlik sondan 10'a girerek mutlu olanlardanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep gel bak buralar cok güzelYarışmada basarilar
Ben buralara yeni takılmaya başladım suanlik sondan 10'a girerek mutlu olanlardanım![]()
Vayy hızlı bir başlangıç olmuş2 sofra geldi![]()
Ben günlerdir konuda yazıyorum.Dün etiket yapmıştımVayy hızlı bir başlangıç olmuşben daha bugün öğrendim oysaki
![]()
Geç kalmış değilsin şimdiden başla yarına kur sofranı yavru ceylanVayy hızlı bir başlangıç olmuşben daha bugün öğrendim oysaki
![]()
1. Olana kadar burdayımHep gel bak buralar cok güzel![]()
![]()
Gel yaaaa birinci olmasanda yanımızda ol yapabildigin kadar bak bana hep yaparım birinxi olmam boşver1. Olana kadar burdayım![]()
Etiket bildirimi gelince gördüm konuya cok bakmaya fırsatım olmuyorBen günlerdir konuda yazıyorum.Dün etiket yapmıştım![]()
Çok iyisin devam et
Neyse daha yeni başladıkEtiket bildirimi gelince gördüm konuya cok bakmaya fırsatım olmuyor![]()
Olsun yaa işin ne burda kalEtiket bildirimi gelince gördüm konuya cok bakmaya fırsatım olmuyor![]()
Artık bir kıyak yaparsınÇok iyisin devam et![]()
Yarin alışverişe çıkıp bir pınar kovalamam lazımGeç kalmış değilsin şimdiden başla yarına kur sofranı yavru ceylan![]()
![]()
Aç bir gazoz içelimArtık bir kıyak yaparsın![]()
Aferşn yaaa işte sen yaparsın aynı bendeki heves gibi hemen yaparım bendeYarin alışverişe çıkıp bir pınar kovalamam lazımçarşamba katılırım anca
![]()
Hadi inşaallahYarin alışverişe çıkıp bir pınar kovalamam lazımçarşamba katılırım anca
![]()
HahahqaGel yaaaa birinci olmasanda yanımızda ol yapabildigin kadar bak bana hep yaparım birinxi olmam boşver![]()
Tamam ya gitmiyorumOlsun yaa işin ne burda kal![]()
Öyle zatenTamam ya gitmiyorumAma senin şu profilin bana yeşilçamın kotu filmlerini çağrıştırmaya başladı bak
![]()
Bu sefer 12 kişi alacakHahahqabende çok birinci olacakmışım gibi durmuyor zaten
buralardayım zaten gidemiyorum sanki bu sefer olacakmis hisleri geldiğinden
![]()