- 16 Ağustos 2010
- 293.101
- 603.044
- 43
Sadece beyaz canımevet doğru vallahi soğurum sadece peynir gelse ama şöyle pınarın karışık ürünleri olsa bizide cezbetsin dimi hediye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece beyaz canımevet doğru vallahi soğurum sadece peynir gelse ama şöyle pınarın karışık ürünleri olsa bizide cezbetsin dimi hediye
Benimle ortak olacak var mı Yazıyı ben sofrayı kendisi kuracakZaten yazıda istiyoruz
Sen sofrayı kur ben şiir yazayımBenimle ortak olacak var mı Yazıyı ben sofrayı kendisi kuracak
Bari değsin peynirle geçiştireceklerevet doğru vallahi soğurum sadece peynir gelse ama şöyle pınarın karışık ürünleri olsa bizide cezbetsin dimi hediye
Yaziyi sen yaz sofrayi ben kurarimBenimle ortak olacak var mı Yazıyı ben sofrayı kendisi kuracak
Bnim fikrimi çalma nevoş uygub kişiler yazsın bana özeldenSen sofrayı kur ben şiir yazayım
Sen katılmıyorsun bile karıştırma ortalığıBari değsin peynirle geçiştirecekler
Hediyeyi o alacakBnim fikrimi çalma nevoş uygub kişiler yazsın bana özelden
Ne dedim beeeSen katılmıyorsun bile karıştırma ortalığı
Bak kazan bol bol chesecake yaparsınNe dedim beee
Hayır kırışacaz 6 ay ben alacagım peynirş 6 ay ortimHediyeyi o alacak
Yok kilo alıyorum zayıflamam lazım Zipzip- zayıflat beni gaz ver bana çalışmıyor artık gaza ihtiyac varBak kazan bol bol chesecake yaparsın
İyiymişHayır kırışacaz 6 ay ben alacagım peynirş 6 ay ortim
İnşallah şu her ay kazananlara giden karışık ürünlerin olduğu kutu olur Şartlar çok basit haydi başlasın sofra şenlikleri ozaman var mı suan fotoğraf gönderenPınar beyaz canımCanım o konuda bilgim yok yani nasıl gönderilecek onu hediye gelince göreceğiz
Yani yarışma çok kolayAilenizle yaptığınız bir kahvaltı sofrasının fotoğrafını çekip özelden bana atacaksınızTek istediğimiz sofrada pınar beyaz olmalı
Seni takıma alsınYok kilo alıyorum zayıflamam lazım Zipzip- zayıflat beni gaz ver bana çalışmıyor artık gaza ihtiyac var
Yok canım bu yarışmada sadece pınar beyaz gönderilecekİnşallah şu her ay kazananlara giden karışık ürünlerin olduğu kutu olur Şartlar çok basit haydi başlasın sofra şenlikleri ozaman var mı suan fotoğraf gönderen
Ben yolladım sende kimsin ilk gördüm seniİnşallah şu her ay kazananlara giden karışık ürünlerin olduğu kutu olur Şartlar çok basit haydi başlasın sofra şenlikleri ozaman var mı suan fotoğraf gönderen
2 sofra geldiİnşallah şu her ay kazananlara giden karışık ürünlerin olduğu kutu olur Şartlar çok basit haydi başlasın sofra şenlikleri ozaman var mı suan fotoğraf gönderen
Yeni yavrukuşBen yolladım sende kimsin ilk gördüm seni
Temmuzda gelecektin takima gelmedin hadi gel gidelimYok kilo alıyorum zayıflamam lazım Zipzip- zayıflat beni gaz ver bana çalışmıyor artık gaza ihtiyac var